Home Egyéb A Mass Effect 3 zeneszerzői

A BioWare nemrégiben nyilvánosságra hozta a Mass Effect 3 zenéjét komponáló művészek listáját, és nagy meglepetésünkre egy visszatérő arcot is köszönthetünk közöttük, aki nem más, mint Sam Hulick, aki az első két rész zenéjének megírásában is oroszlánrészt vállalt Jack Wall mellett (aki azonban ezúttal nem vesz részt a munkálatokban).

A zeneszerzők tehát:

Clint Mansell – Golden Globe díjra jelölt Hollywood-i zeneszerző, olyan ismert filmek zenéjét írta, mint a Fekete Hattyú, A pankrátor és A rekviem egy álomért.

Clint Mansell

Christopher Lennertz – Emmy díjra jelölt Hollywood-i zeneszerző, zenéjét a Förtelmes főnökök c. filmben, valamint a Mass Effect 2 Overlord és Lair of the Shadow Broker DLC-jeiben hallhattuk. Az Interactive Academy Medal of Honor kitüntetéssel jutalmazta.

Christopher Lennertz

Cris Velasco – A God of War játéksorozat zenéjét komponálta, valamint közreműködött a Mass Effect 2 Kasumi és Arrival DLC-k zenéjénél is.

Cris Velasco

Sam Hulick – A Mass Effect sorozat zenéjének veteránja, dolgozott a Mass Effecten, az első rész Bring down the sky DLC-jén valamint a Mass Effect 2-őn.

Sam Hulick

Sascha Dikiciyan – Szintén veterán játékzene-szerző, nevéhez kötődik a TRON: Evolution zenéje, valamint a Kasumi és Arrival Mass Effect 2-es DLC-ké.

Sascha Dikiciyan és Cris Velasco

Casey Hudson, a Mass Effect sorozat főproducere így nyilatkozott: „A Mass Effect 3-mal egy még nagyobb utazásra hívjuk a kedves játékosokat, egy sokkal nagyívűbb kalandra – mégpedig egy galaktikus háborúba! Az összes zeneszerző azon fáradozik, hogy a zenében összehozza a harmadik rész nagyívű epikusságát és mély érzelmi tartalmát.”

Végezetül pedig itt van egy kis előzetes a játék soundtrackjéből, Sam Hulick által:

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

1 hozzászólás to this post

%d bloggers like this: