Home Egyéb Budapest Game Show 2011 más néven PLAY IT!!


December 17. egy fontos dátum mindenkinek, aki szeret játszani, szereti az újdonságokat, és szeretne kedvezményesen bevásárolni a legújabb XBOX, PC játékokból és az egyéb kiegészítőkből.

A PlayIT kiállítás és vásár mindezt biztosítja! Itt mindenki kipróbálhatja a legújabb játékokat, értékes nyereményeket nyerhet az őrületes versenyeken, és meghallgathatja a számtalan érdekes előadás egyikèt.

Az 576 KByte jóvoltából az 1.000 Ft- os belépőjegy 100%-ban levásárolható, karácsony előtt érdemes tehát itt megvenni a meglepetést a fa alá! Ha nem lenne elég, hogy a belépő levásárolható, akkor ezt mèg komoly-akár 30%-os(!!!)- árengedménnyel támogatja meg Magyarország legnagyobb játékbolt hálózata.

Ha számtalan játék, a sok színes program és egy mozgalmas Kinect Sports után maradt mèg energiád, akkor irány a lasertag pálya, ahol valóságban is megküzdhetsz az ellenféllel.

Idén gondolunk azokra is, akiknek nem jut játék a fa alá. Ezért felállítjuk a Gamer Fenyőt, ami alá mindenki behelyezheti régi játékát, könyvét és egyéb ajándékát, amit mi eljuttatunk a rászoruló gyermekeknek. Részletek: www.playit.hu

Várunk Mindenkit az év legnagyobb játék rendezvényén! PlayIT, légy itt!

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

2 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: