Home Egyéb Star Wars: The Old Republic zárt béta

Sziasztok! Ez a hír ugyan nem mindannyiunk kedvenc játékához a Mass Effect-hez kapcsolódik, de a BioWare-hez annál inkább! Néhány nappal ezelőtt küldte szét a BioWare a Star Wars: The Old Republic bétára kiválasztott embereknek a teszteléshez szükséges kulcsokat, a mai napon pedig már el is lehet kezdeni a kliens letöltését a BioWare szervereiről. Ezen a hétvégén (November 25-28) azoknak akik jelentkeztek és kaptak béta-kulcsot lehetőségük van betekintést nyerni a BioWare új üdvöskéjének világába és kipróbálni a csodát, amit annyira reklámoznak és sztárolnak. Jómagam is – amennyire időm engedi – részt veszek ebben a tesztelésben, ezekben a percekben töltődik le a játék szervereiről a kliens a gépemre. Kíváncsian várom, hogy vajon sikerül-e az általuk generált várakozásokat és elvárásokat kielégíteniük.

Azoknak akik esetleg nem ismernék a játékot (bár ennek nagyon kicsi esélye van) és azoknak akik még nem látták, íme egy ízelítő Gameplay videó:


Hamarosan saját tesztel érkezünk 🙂

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

10 Hozzászólások to this post
  1. Én fél éve regisztráltam fel a bétához az oldalukra, végigcsináltam a gépellenőrzés procedúrát, aktívan fórumoztam, és nem kaptam béta kulcsot :(… nagyon sajnálom, mert érdekel nagyon a játék! Ha esetleg valaki nem kívánja használatba venni a sajátját, annak rettentő hálás lennék, ha megosztaná velem! Országomat egy bétakulcsért!
    (rosszmájuak figyelmébe ajánlanám, hogy nem kunyerálás céljából írtam ezt a hozzászólást, a lehetőség azonban adott)

    • És lőn világosság, e szent pillanatban kaptam egy e-mailt, hogy én is helyet kaptam a béta tesztben, viszont segítséget szeretnék kérni, ugyanis letöltöttem már és installáltam a játékot (meglehetősen gyorsan ment, valami gyanús XD) de kódot se mailban nem kaptam, se az oldalon nincs róla egy szó se! Kérem aki tudja mit kell tenni, segítsen!

%d bloggers like this: