Home Egyéb Mass Effect 3: Torkosborz PC-re

Jesse Houston, a Mass Effet 3 egyik producere nemrég egy interjúban válaszolt néhány kérdésre, és fény derült pár igazán fontos információra is. Megtudtuk, hogy jövő márciustól nem csak a Kaszások keserítik majd meg az életünk; kiderült ugyanis hogy a játék PC-s verziójához internetkapcsolatra lesz szükség. Tehát online hitelesítés szükséges ahhoz, hogy egyáltalán elinduljon a program

Ez még úgy-ahogy elmegy, mivel mi mind becsületesek vagyunk és megvesszük a játékot (ugye…?), de az már tényleg szomorú, hogy a multiplayer nem támogatja majd se a LAN funkciót, se az osztott képernyős módot. Tehát ha a haverokkal szeretnénk majd egy kicsit Galaxy at War-ozni, azt bizony csak a hivatalos szervereken át tehetjük meg.

Xboxos téren nem fenékig tejfel az N7-es ügynökök élete, ugyanis kiderült, hogy a multi nem támogatja majd a Kinectet, amit a single playerben arra használhatunk, hogy hangutasításokat adjunk csapatunknak. Ez talán még nem a világvége, de a fentiekre csak egyet tudok mondani: szomorúság.

Hasonló cikkek
0 6276

0 2642

4 Hozzászólások to this post
 1. Ezek közül csak az internetes belépés és a LAN (dedikált szerverek) hiánya igazán fájó pont.
  Internetelérése ugye még mindig nincs minden embernek, a LAN hiánya pedig igencsak sajnálatos :(.
  Az osztott képernyős dolog jobban fáj az Xbox360 tulajoknak, mint a PC-seknek (PC-n osztott képernyő… juj)
  az Xbox360-as multiról meg annyit: ott nem egyedül van az ember, nem két MI vezérelte karakternek osztja az észt, ezért érthető, hogy nincs.
  Az internetes hitelesítésről még annyit, hogy még mindig jobb, mintha az egész játékidő alatt megkövetelnék.

 2. Az Assassin’s creed-re is mondták, hogy feltörhetetlen, és hogy net kapcsolat kell hozzá, és mégis nem egy embert ismerek, akik többször is kijátszották, és egy fityinget sem költöttek rá. Az ME3 is így fog járni. mondjuk ha a sorozat első 2 része jogtisztán van meg, nem kockáztatok, lehet eladom az airsoft puskám, és az árából megvételezem a játékot.

 3. A LAN nem fog hiányozni. Még pedig azért mert Tunngle-n a srácok meg oldják. warhammer 40k Space marine is csak netes, ráadásul steames tunngle-n mégis úgy lehet játszani vele mint ha LAN-on nyomnátok. ME3-hoz ugyan úgy meg fogják oldani a LAN problémát azon a progin, úgyhogy ennyire nem kell el keseredni.

 4. Ezzel a netes aktiválással csak annyi a bibi, hogy nem 1 ME rajongót ismerek..aki majdmegőrül a 3ik részért, úgy várja de nincs nete. tőlem, meg könyvtárból netezve szedi az infokat rá. Az most mit fog csinálni? De valszín az lesz amit Aronkaaa2 mond.

%d bloggers like this: