Home Egyéb Apokalipszis a Bioware székházban!! Kiszivárgott a Mass Effect 3 története

A kotaku forrásai szerint most a Bioware és az EA legkisebb problémája az, hogy kikerült a Pre-Alpha Demo múlthét hétvégén. Történt ugyanis, hogy valaki MEGFÚJTA a teljes történet vázlatát és fölrakta a Netre. Szóval a teljes story vázlata valahol kint kering a világhálón. 

Bioware hivatalos közleményében említi, hogy az a változat, ami kikerült az már régen nem aktuális és nem tükrözi az eredeti történetet és megkér mindenkit, hogy ha találkoznak vele, akkor ne olvassák, el inkább várják meg a március-t mikor is Shepard Parancsnok teljesen összeáll az utolsó nagy küzdelemre!!!

Miután a közlemény elhangzott a Bioware levelet küldött annak az oldalnak ahol ezek az információk kikerültek. Később a  Thread eltűnt a fórumról.

Szerkesztőségünknek sikerült rálelni erre az együttesre, de egyszeri beleolvasás után (hogy igazi e) fogtuk és töröltük. Ezúton is jelzem, hogy ide soha a büdös életbe nem kerül ki az ilyen mértékű spoiler távol áll az oldalunk. TOVÁBBÁ azok, akik belinkelik vagy elkezdenek Spoilerezni hozzászólásban arra az oldalunk teljes szigora sújt le!!!

Husk legyen a szivárogtatókból!!

 

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

13 Hozzászólások to this post
  1. Na azért az én Spoileréhségemnek is vannak határai…

    Megvallom őszintén (készíthetitek a köveket, gránátokat, változatos biotikus kegyetlenségeket), hogy én belenéztem az alfa demóból készült visszajátszásokba, de ez azért már nekem is túl sok…

    (most pedig keresek gyorsan egy fedezéket, mondjuk az egyik megsemmisíthetetlen bútor mögött 😉 )

  2. Azért a spoilerből is megárt a sok! 😉
    El tudom képzelni, hogy valamelyik bosszúálló takarítós néni kicsempészte a parókája alatt az egész sztorit. XD
    na jó. Komolyra fordítva a szót tényleg vannak ilyen tapló „munkatársak” akik nem igazán gondolnak bele abba, hogy mennyi munka van -e mögött és ez a rajongóknak is mennyit árt. 🙁
    Tényleg ne tegyétek ki.

%d bloggers like this: