Home Egyéb Mass Effect 3 ALPHA demó HD minőségben!

FIGYELEM ERŐS SPOILER VESZÉLY!!!

Van szerencsém bejelenteni, hogy a Mass Effect 3 demónak az xBox360 konzolra készített béta változatáról végre valahára elkészültek a HD minőségű videók. Csak azoknak ajánlom a megnézését, akik a gyengébb minőségű régebbi videókat már látták vagy elég erősnek érzik magukat, hogy betekintést nyerjenek az erősen történet orientált Mass Effect 3 keserűen édes világába.

 

Hasonló cikkek
0 6231

0 2630

8 Hozzászólások to this post
 1. Sracok,

  komolyan: most miert kell ez? Kedvellek benneteket, mert tenyleg majdnem naprakeszen hoztok szinte mindent, ami a Mass Effect vilagaval kapcsolatos, na de a nepszeruseg es a hir kedveert szetspoilerezitek a rajongasunk alfajakent es omegajakent ismert jatek varva vart trilogia zaro epizodjanak egyik legfontosabb felvonasat, a bevezetest?

  Mindezt raadasul ugy, hogy a hir mar napok ota kering a nemzetkozi sajtoban, erre egy rajongoi oldal meg nagy felhajtast is csinal ebbol a gusztustalan dologbol?

  Ne romboljatok le azt, amit eddig komoly munkaval felepitettetek – persze, a dolog – mint ME univerzummal kapcsolatos erdekesseg – hir erteku (es ennel fogva egy APRO emlitest erdemel), de legyen mar bennunk annyi tisztelet, hogy a sok facebook, twitter, vagy hozzam hasonloan akar Bioware Social Community hirfolyamokon ertesult rajongotarsainkhoz csatlakozva tiszteletben tartjuk a Bioware csapat munkajat, es nem fosztjuk meg magunkat attol az elkepeszto elmenytol, amit a jatek megvasarlasakor es elinditasakor kaphatunk ettol a fantasztikus vilagtol.

  Maradok tisztelettel:

  egy izig-verig Mass Effect rajongo
  ———————————-
  Stinger

  • Stinger ha megnézzed a jelenlegi bejelentéseket akkor mind arról szól, hogy mi lesz és az, hogy mi lett belőle azt nem láttuk eddig.

   Ezzel a kiszivárgással igaz, hogy kikerült egy olyan változat mely még nincsen rendesen megcsinálva de legalább nem úgy járt mint a Crysis 2 és a Deus Ex: Human Revolution aminek a teljes BETA illetve ALPHA változata felkerült a torrentekre.

   De nem értem, hogy te mit vélsz rombolásnak jelen pillanatban minden nagyobb portál és újság ezen a videón lovagol mert eddig szinte minden ami gameplay szerű volt azt csakis kamerás felvételen keresztül jutott el a rajongókhoz. Illetve ott van Skizoh hozzászólása is amivel egyet értek, hogy ez az EA-nek részben jól jött mert nem kell annyit költeni ezeknek az anyagoknak a bejelentésére.

   Továbbá természetesen mi is megvesszük a játékot ezzel is megbecsülve azt amit a Bioware összehozott. DE jelen pillanatban csak az ALPHA változatban lévő DEMO került ki és nem a teljes játék ami egy igazán nagy különbség és hozzáteszem azt is, hogy nem rohanok a haveromhoz aki mesélte, hogy sikerült megszereznie és/vagy már kitolta 3x.a demót. Én türelmesen várom a Demót aminek a megjelenési idejével tisztában vagyok.

   A youtubos téren pedig a következőt tudom mondani mint videószerkesztő. Bármekkora lehet egy videó az csak rá hergeli a népet arra, hogy ezt megszerezze és játsszon vele de azt az élményt nem tudja visszaadni amikor te ülsz a monitor/TV előtt és te tolod ki a játékot.

   Üdv
   IMP
   Masseffect.hu főszerkesztő

   U.i: Köszi, hogy úgy állítasz be minket, hogy buzdítjuk arra az embereket, hogy töltsék le torrentről ezt a negyed kész Demot.

   • Kedves IMP,

    köszönöm, hogy reagáltál a hozzászólásomra, de valaki időközben – ha jól emlékszem – leírta már itt a lényeget a kiszivárogtatásról – ez egyébként egy erős pre-alpha demó, amit anno a GamesCon-on és később az MS Gathering partin is lehetett az arra jogosultaknak játszani, ezt leakelték ki az internetre. A szemöldökömet igazából amiatt húztam fel, hogy egy olyan oldal, amely objektívan, rajongásból jelesre vizsgázva hivatott hozzáállni a dolgokhoz, még részletesen HD verziót is kipostol a korábbi mellé. Természetesen mindenkinek saját szuverén joga eldönteni, hogy valamit megtekint-e, vagy sem – ez inkább afféle elvi kérdés, hogy ilyet akár erkölcsi, akár tiszteletbeli okokból nem teszünk v. teszünk egy olyan dologgal szemben, amely az egész lényegét adja egy szerelemből működtetett oldal esetében. Més kérdés, ha engedélyezett cam videóról, esetleg egy kikerült official trailerről van szó, vagy egy olyan anyagról, amelyet még a Gathering partin is tilos volt elmesélni/rögzíteni/írni róla (nem csak a technikai hiányosságok, hanem spoiler jelenetek miatt is…) Pontosan ezért kell érzékenyebben célszerű ezt az ügyet nektek másképp kezelni – ha ez megnyugtat, emiatt a mi stábunkkal is vitáztam egyet, de örülök, hogy legalább foglalkozunk a témával.

    Mindenesetre én sehol sem állítottam, hogy ti torrentes letöltésre buzdítanátok bárkit is – legyen bármilyen forrás, itt csak a leaked videó megtekintésének népszerűsítésén és lehetőségének megteremtésén volt a hangsúly.

    Bátorkodtam kultúráltan megformálni a véleményem, nem a kritika volt a cél, remélem ezután is megmarad a jó visszhang az oldalon.

    Köszi,
    Stinger
    G365

 2. Istenigazából itt nem a spoilerrel van gond, hanem azzal, hogy a bétateszt kiszivárogtatói egy masszív szerződésszegést és szerzői jogi jogsértést követtek el. A helyzet hasonlít kissé ahhoz, mint amikor a félkész Wolverine árasztotta el a netet, tekintettel arra, hogy az ME részben játék, részben pedig kész mozifilm. Addig, amíg nem jelent meg a játék, tényleg nem a legbiztonságosabb dolog a főoldalon bemutatni azokat a videókat, amik nem hivatalos forrásból jöttek – és amiket az EA amúgy is tűzzel-vassal fog kiirtatni a youtube-ról. (Nem mintha ez maradéktalanul sikerülne, és aki akarja, úgyis megtalálja, de a szándék megvan bennük.)

 3. Ennyi spoiler még belefér és annyira komoly információkhoz nem jutottunk belőle. Szerintem ez még az EA-nek is jót tett. Fenn tartja a figyelmet a játékon és még jobban fogják várni a rajongók. Elég logikus piaci fogás lenne.
  Az élmény megmarad így is úgy is… nem ugyan az youtube-ról végignézni egy játékot mint konkrétan játszani vele. Eléggé kitettek magukért ahogy látom, nem egyszeri látványt tálaltak elénk.

%d bloggers like this: