Home Egyéb A teljes Mass Effect 3 ALPHA demó képek

FIGYELEM ERŐS SPOILER VESZÉLY!!!

A Mass Effect 3 béta demójáról készült képek felkerültek az internetre, amiket lentebb tudtok megnézni továbbá a Mass Effect 3 játszható játékmódjai is napvilágot láttak.

A videókból kiderül, hogy három különböző játékmód lesz. Az „Action mode” a “Story mode” és az “RPG mode”.

Action mode: Nagyobb hangsúlyt fektet az ellenfelek likvidálására és csökken a történet vezetés fontossága. A párbeszédekben a válaszok automatikusak a nehéz harcok pedig nagyon gyakoriak. Ennek az üzemmódnak az a lényege, hogy minden mozgó pixelt likvidáljunk.

Story mode: Nagyobb hangsúlyt fektetett a történetre, és keveset a harcokra. A párbeszédeknél a válasz lehetőségeket ki lehet választani és a nehéz harcok mennyisége minimális. (Nekem már most ez a kedvenc játékmódom.)

RPG mode: Annak a játékosnak való aki nem csak szereti felfedezni a történetet, de imádja a harcot is. A párbeszédekben a válasz lehetőségek megadása csak manuálisan lehet és a nehéz harcok gyakorisága közepes.


Hasonló cikkek
0 6254

0 2638

26 Hozzászólások to this post
  1. Én nem bírtam végignézni az első videót sem, az első egynéhány percben már sírtam komolyan, ezeket nem tudom megnézni előre. Ballisztikus, gigászi, megaSPOLER. Elég volt végignéznem a képeket, de kemény egy pár hónap lesz…

  2. Javítani kéne vlm-t: a rpg mód az akció és sztori módok ötvözetét jelenti (mellék küldik így is úgy is elérhetőek mind kettőben), tehát maximum harc és maximum sztori, mint az eddigi mass effectekben… legalábbis a videókból én ezt fordítottam le, a leírásokból. Egyébként az rpgből ítélve az a logikus amit te írtál.

    • Bajnak nem lesz baj. Fontos kérdésekre nem kapsz választ, csak nagyjából azt kapod, amit már ez E3 2011-en is levetítettek, néhány plusz jelenettel. Ezek a jelenetek a spoiler sklán épphogy közepesnek nyilvánulnak (Shepard tárgyalása, a teljes Cerberus Mech fight, stb…)

  3. naon jó szép minden csak fusson el a gépemen am azt nem értem hol van itt shepard tárgyalása cs mer ami van a vidben ott cs az van h látni akarják mer jelentést kaptak a flottától és majd kitalálják h a reaperek azok úgyh ez nem a tárgyalása volt bocs ha valki ezt spoilernek veszi annak bocs

  4. Nagyon hangoztatják, hogy elfogjuk magunkat sírni a ME3-n. A kisgyerekes részeken majdnem sikerült magam elsírnom (ha tovább tartott volna mondjuk 2 perccel akkor biztos.) Ha a folytatás ilyen, vagy ennél még „durvábban emocionálisabb” lesz akkor már most biztos, hogy a kemény ME fanok, de szerintem bárki aki játszik vele el fogja bőgni magát. Már csak pár hónap….

%d bloggers like this: