Home Egyéb A teljes Mass Effect 3 ALPHA demó képek

FIGYELEM ERŐS SPOILER VESZÉLY!!!

A Mass Effect 3 béta demójáról készült képek felkerültek az internetre, amiket lentebb tudtok megnézni továbbá a Mass Effect 3 játszható játékmódjai is napvilágot láttak.

A videókból kiderül, hogy három különböző játékmód lesz. Az “Action mode” a “Story mode” és az “RPG mode”.

Action mode: Nagyobb hangsúlyt fektet az ellenfelek likvidálására és csökken a történet vezetés fontossága. A párbeszédekben a válaszok automatikusak a nehéz harcok pedig nagyon gyakoriak. Ennek az üzemmódnak az a lényege, hogy minden mozgó pixelt likvidáljunk.

Story mode: Nagyobb hangsúlyt fektetett a történetre, és keveset a harcokra. A párbeszédeknél a válasz lehetőségeket ki lehet választani és a nehéz harcok mennyisége minimális. (Nekem már most ez a kedvenc játékmódom.)

RPG mode: Annak a játékosnak való aki nem csak szereti felfedezni a történetet, de imádja a harcot is. A párbeszédekben a válasz lehetőségek megadása csak manuálisan lehet és a nehéz harcok gyakorisága közepes.


Hasonló cikkek
0 5368

0 2072

26 Hozzászólások to this post
  1. Javítani kéne vlm-t: a rpg mód az akció és sztori módok ötvözetét jelenti (mellék küldik így is úgy is elérhetőek mind kettőben), tehát maximum harc és maximum sztori, mint az eddigi mass effectekben… legalábbis a videókból én ezt fordítottam le, a leírásokból. Egyébként az rpgből ítélve az a logikus amit te írtál.

    • Bajnak nem lesz baj. Fontos kérdésekre nem kapsz választ, csak nagyjából azt kapod, amit már ez E3 2011-en is levetítettek, néhány plusz jelenettel. Ezek a jelenetek a spoiler sklán épphogy közepesnek nyilvánulnak (Shepard tárgyalása, a teljes Cerberus Mech fight, stb…)

  2. naon jó szép minden csak fusson el a gépemen am azt nem értem hol van itt shepard tárgyalása cs mer ami van a vidben ott cs az van h látni akarják mer jelentést kaptak a flottától és majd kitalálják h a reaperek azok úgyh ez nem a tárgyalása volt bocs ha valki ezt spoilernek veszi annak bocs

  3. Nagyon hangoztatják, hogy elfogjuk magunkat sírni a ME3-n. A kisgyerekes részeken majdnem sikerült magam elsírnom (ha tovább tartott volna mondjuk 2 perccel akkor biztos.) Ha a folytatás ilyen, vagy ennél még “durvábban emocionálisabb” lesz akkor már most biztos, hogy a kemény ME fanok, de szerintem bárki aki játszik vele el fogja bőgni magát. Már csak pár hónap….

Írj hozzászólást

%d bloggers like this: