Home Egyéb ME3. 10 ezer zene és hang.

Belső információk szerint elérték a 10 ezer hangot és zenét a Mass Effect harmadik részében. Az ME2-ben közel se volt ennyi, szóval a játék hihetetlen lesz. Ráadásul ez egyenesen Rob Blake szájából hangzott el aki az ME3 vezető hangmérnöke.

Eredeti szöveg: „@VectorWarrior: We’ve hit 10,000 individual sound and music assets on ME3.As many as ME2 &we’ve still got more to go in.This game is huge!”

Azt azért hozzá teszem h a zenéről Clint Mansell gondoskodik. Aki nem ismerné ő írta a Reqviem egy álomért című filmnek a betétdalát. Szóval zene téren nem lesz okunk panaszkodni.

Valamint itt egy régi ME muzsika h ne unatkozzatok. 😀

 

Hasonló cikkek
0 6254

0 2638

4 Hozzászólások to this post
  1. Ha csak azt írta volna Mansell, de a Rekviemhez hasonlóan jó (sőt, jobb) filmekhez is írt ő nem akármilyen zenéket, pl. a trilógia másik két filmjében a Pi és a Forrás c. filmekben is az ő munkáit hallhatjuk, mindkettő méltó társa a Rekviem egy álomért filmzenéjének. Kis ízelítő, szenzációs mindkét alkotás.
    A Pi főcímdala, ez ráadásul elektronikus is, ami jobban illik a ME világához, bár nyilvánvalóan nem ilyen stílusú lesz majd: http://www.youtube.com/watch?v=9Cq_QO_4Cx4
    Ez meg egyszerűen mesteri, szerintem még a Rekviemre is köröket ver ez a zene: http://www.youtube.com/watch?v=vr0NBPRMe2E&feature=related

%d bloggers like this: