Home Egyéb Mass Effect: Megtorlás (Retribution) Előrendelhető

A Mass Effect könyv sorozat legújabb hazánkban megjelenő részére már leadhatók az előrendelések a boltunkban!!!

Ismertető a könyvről:

Az emberiség eléri a csillagokat és csatlakozik a idegen fajok alkotta galaktikus közösséghez,végül az ismert űr legszélén összeütközésbe kerül a kaszásokkal, az önálló tudattal rendelkező csillaghajók rejtélyes csoportjával, akik a Világegyetem szerves élőlényeire vadásznak. A Cerberus vezetője az egyetlen, aki tisztában van a Kaszások igazi céljával; az emberiség túlélése érdekében belevág egy reménytelennek tűnő tervbe: tanulmányozni szándékozik egy fertőzött embert. A kiválasztott célszemély Paul Grayson lesz, csakhogy őt egy titkos létesítményben tartják fogva, ráadásul a Kaszások technológiája lassan felőrli személyiségét.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

6 Hozzászólások to this post
  1. Üdv!

    Nem tudom hova írjak ez ügyben, ezért ide fogok.
    Előrendeltem a könyvet csak ugye a vásárlás végén hibát írt ki, ezért többször is próbálkoztam. Csak utólag vettem észre, hogy a rendelés bekerült a számlámra egész pontosan 7 szer!!
    A kérésem az lenne, hogy ugye ebből nem lesz probléma? mivel én csak 1 példányt szeretnék nem 7 db ot

    • nekem is azt írta ki a végén de attól még beküldte a megrendelést. Pont az a problémám hogy azt hittem hogy nem küldte be ezért próbálkoztam többször. És csak utólag vettem észre hogy beküldte a megrendelést minden egyes próbálkozás után és ezért rendeltem meg 7 szer XDD
      Ha rámész a Bolt – ra és azon belül a számlád ra akkor megtudod nézni hogy elküldte e a megrendelést.

%d bloggers like this: