Home Egyéb Hamarosan vége a nyereményjátéknak!

Egy nap van hátra a nyereményjátékunk zárásáig, és hétfőtől már azon leszünk, hogy kihirdessük az egyes kategóriák győzteseit. De addig is lássuk, kik neveztek a játékunkra:

Novella kategóriában indultak:
L33r0y
HinaIchigo
cadavre
Maxvellincarnate
Derivel
gaborszollosy
Thimothi
tomy88trance

Rajz katgeróiában indultak:

Skizoh
Creelien
Thame
Opie0321
AlienHUN
Ylaziel
sutoadam
bobsziz
nitro1202

Kvíz kategóriában indultak:

Apokalipszis

 

Jelenleg ennyien jelentkeztetek megfelelően a nyereményjátékra. Minden képet és novellát lementettünk illetve archiváltunk.

Általános tudnivaló: Akik nem nyernek semmit, azok még megnyerhetik a 2 csomag BioWare Pont egyikét.

Átadás jelenleg még szervezés alatt van.

Akik akarnak még nevezni azok még megtehetik, a feltételek itt

Hasonló cikkek
0 6229

0 2628

25 Hozzászólások to this post
 1. Van egy kis gondom :S Most készültem el a rajzzal, de annyira rosszak a fényviszonyok a mesterséges fény melett, hogy fénylik az egész kép (digitális fényképezővel készült, a kép mérete miatt). Természetesen azért elküldöm, de nem tudom van-e rá lehetőség, hogy elküldöm, megmutatom, hogy a határidőre kész lett, de holnap küldenék róla felvételt megfelelő fénynél? Nagyon megköszönném, ha adott lenne ez a lehetőség.

 2. Csak szeretném megjegyezni, hogy ha nem nagy probléma, ki lehetne rakni az oldalra minden nap egy képet és egy novellát, míg várunk az eredményhirdetésre.
  – Így legalább minden nap lenne egy kis új az oldalon, még ha az nap nincs is semmi hír.
  – Valamint senkinek sem kellene mér félnie az ötletlopás miatt, hiszen úgy is le van már zárva a verseny.

 3. Valaki le tudná írni, hogy miről szól az update, mert nem rendelkezek Facebook-accounttal és nem is akarok, de szeretném tudni, hogy mi az új hír a nyereményjátékról?
  Megköszönném, ha valaki le tudná röviden ide írni, vagy esetleg linkelni.
  További kellemes napot.
  Viszontlátásra.

 4. Ja semmi, látom, hogy ez nem az a fajta FB-profil, ami letiltja a megtekintést, ha nincs fent profilod, így látom az oldalt, de az update az lenne, amit hétfőn megkérdezték, hogy „eljönnél-e az élő sorsolásra, ha külsős helyszínen megtartanánk?”.
  A viszontlátásra.

 5. Srácok nyugi olyan dolgok vannak itt alakulóban aminek szerintem később mindenki örülni fog de ezzel kapcsolatban még nem mondhatok semmit.

  Annyit azért elmondhatok hogy ezek az események hatással vannak mind a nyereményjáték illetve az oldal jövőjére és magára a Magyar közösségre (ha sikerül). 😉 Szeretnénk a türelmeteket kérni ez ügyben.

%d bloggers like this: