Home Egyéb Újabb részletek a „nagy bejelentéssel” kapcsolatban

A napokban lehoztunk egy hírt, melyek szerint jelentős információk érkezésére számíthatunk hamarosan. Hírügynökségünk és kémeink ismét jelesre vizsgáztak, ugyanis sikerült további részleteket kideríteni a témával kapcsolatban, sőt képanyag is van!

Az első hír, hogy a bejelentést október 25-én teszik meg. és az Xbox World magazin következő számában fog megtörténni. Ennyit biztosan tudunk. Itt jön a spekulálós rész, de először vessünk egy pillantást a képre:

A borítóról FemShep néz ránk a nesz*rakodjvelem nézésével mosolyog ránk, az igazi információk pedig az alsó narancs szövegdobozban találhatók. Lássuk, mi szép és jó vár ránk a gyűjtői kiadásban:

– Exklúziv keményborítós, rajzokat és concept artokat tartalmazó könyv

– Fémdoboz férfi és női Shepardös díszítéssel

– N7-es felvarró (megkéred nagymamád, varrja fel a pólódra, és akkor nagyon Shepard parancsnok leszel)

– Normandia poszter (falon jól mutat majd)

– Mass Effect képregény

– Online multiplayer kulcs – HOPPÁ

Online multiplayer kulcs. Többször is végig kellett néznem, hogy megtaláljam az újdonságot, de megvan. Ezek alapján arra lehet következtetni, hogy közelgő bejelentés a multiplayer lenne? Sokat boncolgatták a témát, a BioWare-esek még többször cáfolták, a rajongók meg annál is többet erőltették. Ez mindenesetre érdekes fejlemény, de minden kiderül majd október 25-én!

Frissítés (Mukridzsin által): Állítólag a Multiplayer tartalmazni fogja a horda stílusú hullámokra épülő játékmódot, valamint Deathmatch,  Team Deathmatch és a Capture the Flag módokat. Másrészről íme az XBOX World magazin borítója.

Hasonló cikkek
0 6278

0 2642

12 Hozzászólások to this post
  1. Én néztem a képet, ahogy megláttam, hogy van sok angol szöveg akkor biztos nem avval kezdem, szal tovább kerestem valami tömör infót, ahogy az alsó dobozra pillantottam, egyből meg láttam… El is kerekedtek a szemeim, 3x kellet elolvasnom, hogy tényleg az van-e ott… XD

    Hát ha igaz én nagyon kíváncsi vagyok, mert én soha nem voltam a multi ellen.

  2. A nagyja ugyanaz, mint a ME2:CE. A Normandia posztert várom, mert az a hajó egyszerűen gyönyörű.

    A multiplayerről meg annyit, hogy bárki bármit mond ebben az epizódban lehet a legjobban kihasználni. Háború van, frontok vannak, szóval itt már tényleg lenne értelme a többjátékos módnak.

  3. Capture the Flag játékmód jöhet, CoD 5-ben is nagy kedvencem.

    De akkor remélem, hogy multiban az ellenfelek a Tanács és a Pusztítók tagjaiból kerülnek ki, tehát ne legyen olyan, hogy Shepard harcol Miranda ellen… Krogan harcossal szívesen mennék benne.

  4. Szerintem nem ME3-hoz lesz „Online Multiplayer kulcs”, mert akkor ilyet a sima kiadáshoz is adnának. Arra tudok gondolni, hogy készítenek majd egy pár gigás ME-t, amelyben csak Multi lesz (pld. Crysis Wars), és akik rendelkeznek ezzel a kulccsal, ők ingyen letölthetik a játékot.

%d bloggers like this: