Home Egyéb Mass Effect Wiki fordítás

A Mass Effect fejlesztőcsapata nagyon csendben van manapság. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy serényen munkálkodnak, hogy minél tökéletesebb befejezése legyen kedvenc történetünknek. Viszont mi nem merülünk mély hallgatásba a hírek hiányában! Amint azt Facebook oldalunkon már olvashattátok hamarosan több, kisebb-nagyobb újdonság lesz tapasztalható weboldalunkon. Ezekről azonban még nem árulunk el semmit. Legyen meglepetés! 🙂

Azt viszont elárulhatom nektek, hogy Blasto szerkesztőtársammal elkezdtük a Mass Effect Wiki lefordítását. A célunk egy teljes fordítás ami tartalmazza az összes (jelenleg 1907) oldal magyar nyelvű verzióját. Amennyiben részt szeretnétek venni a fordításban, küldjetek egy e-mailt nekem (a címet megtaláljátok a Szerkesztőség oldalon), én pedig válaszban küldöm a további teendőket.

Frissítés

Nyomon követhetitek a fordítás haladását a Szerkesztőség -> Projektjeink -> Magyar Mass Effect Wiki oldalon.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

8 Hozzászólások to this post
  1. Na végre valaki! Egyszer már rátaláltam erre a wikire, de csak én voltam az aktív. Mint láthatjátok a turiánok szócikke megvan. Többnyire. Ha van valami, amit javítanátok rajta, csak nyugodtan. ha kell, én is segítek fordítani.

%d bloggers like this: