Home Egyéb Mass Effect 3: A Kaszások is győzhetnek

Mint azt már a Mass Effect 2-nél megtapasztalhattuk, döntéseink nagyban befolyásolhatják küldetésünk sikerességét és csapattársaink élettartamát. Nem lesz ez másképp a harmadik részben sem, árulta el Mike Gamble, a BioWare közösségi menedzsere a GamesComon. Tehát ha nem sikerül elnyernünk minden faj, vagy minden kulcsszereplő bizalmát, bizony megeshet, hogy nem csak Shepard és csapata patkolnak el, de a Kaszások még sikerrel is járnak a galaxis népeinek kiirtásában.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

11 Hozzászólások to this post
  1. Waúúú, na ez már valami. Legalább tényleg izgulhatunk, a választott Shepardünk sorsáért, már csak arra lennék kíváncsi, hogy egy „full” renegát parancsnok nem-e kerül hátrányba a döntései miatt, pl. a bogárkirálynő megöléséért (-1 faj ami küzdhet a kaszások ellen).

  2. Ha Wrex él, nagy valószínűséggel ő lesz a krogan vezető, ővele meg elég jóban vagyunk ahhoz, hogy csatlakozzon hozzánk akkor is, ha a rachnik élnek. Egyébként ez a kaszás győzelem úgy lesz szerintem mint a Mass Effect 2-ben Shepard halála, hogy eléggé szerencsétlennek és lustának kell lenni ahhoz hogy bekövetkezzen.

  3. Szerintem meg bármi a képbe jöhet. Nem véletlenül mondják, hogy ‘ME 3 will make you cry!’ 🙂 Én ki akarom majd tolni a lehető legjobb, és a lehető legrosszabb mentéssel is..talált már valaki olyat?:D Ultimate Paragon/Renegade és olyan variákkal hogy mindenki túlélte, senki nem élte túl csak 2 ember, vagy amit mondtam 😀

%d bloggers like this: