Home Egyéb Alap női Shepard – második forduló

A BioWare a múlt hónapban megrendezett ComicCon-on szavazásra bocsájtotta a Mass Effect 3 alap női Shepard parancsnokának kinézetét. A facebookos szavazást toronymagasan a szőke hajú, 5-ös számú Shepard nyerte. Most ismét rajongók véleményét kérdezik, mégpedig abban, hogy milyen is legyen a parancsnok hajának színe?

Szavazni a hivatalos Mass Effect facebook oldalon lehet: http://www.facebook.com/masseffect

A következők a lehetőségeink: (a képek kattintással nagyíthatók)



Hasonló cikkek
0 6221

0 2620

8 Hozzászólások to this post
 1. Igazából a BW-nek azt kéne már megoldania, hogy szerkeszthetők legyenek az alap fejek a játékban. Mert mi van, ha valaki csak kisebb módosításokat akar eszközölni, például el szeretné tüntetni az alap Shepard borostáját vagy hasonló – de nem tudja megtenni, mert az alap fejet nem lehet megalkotni a szerkesztőben, egy jól kinéző arcot összerakni pedig nem egyszerű meló.

 2. A vörös Vezet 15K a fekete 10K körül a barna + a szöke 4-5K.
  Személy szerint a haj stirusa tetszet a szöszinek csak a szine nem!
  Én is a vörös + fekete kombora szavatam XD
  (u.i. régen olvastam hogy azért festik vörösre a hajukat a nők mert több sexuális erö[és hajla a …-re] árad belöle XD )

  • Igen, meg kell hagyni, annak én is örülök, hogy a BW végre megpróbálkozik a hosszú hajjal. Ash összefogott haja pl. szerintem rettenetes volt az első részben, a harmadikban látott haj viszont erőteljesen gondolkodóba ejtett, hogy kell egy olyan végigjátszást csinálnom, amiben bizony összejövök vele, minden sekélyessége, felszínessége és rettenetes költészeti ízlése ellenére is. 😀

   És épp ehhez kapcsolódva, én sem bánnám, ha az alap arcokat (sőt, tovább megyek egy lépéssel: az importált arcokat) engedné módosítani a játék. Általában ki vagyok békülve az importált karakterek kinézetével, de néha egy-egy frizura-változás, vagy épp némi borosta/szakáll módosítás simán jó lenne, nem értem, ezt miért nem hajlandóak megengedni. 😐

   • Alap arcok még mindig jobban kivannak dolgozva, kicsit le kéne őket „butítani”, hogy szerkeszthetőek lehessenek, és amúgy sem lehet őket összerakni a megadott paraméterek módosítgatásával (ez aztán a mondat), nagyobb szabadság kéne ahhoz. Viszont azzal én is egyetértek, hogy hajat meg arcszőrzetet azért lehessen váltani. Női Shepard-nél esetleg sminket meg hajszínt is 🙂 (Mondjuk ezek Gibbed’s editorral megoldhatóak öt perc alatt, jobb érzés lenne ha ez alap feature lenne a játékban)

%d bloggers like this: