Home Egyéb Ismét terítéken a Mass Effect 3 multiplayer

Bizony-bizony, ismét a régi nóta az ME 3 többjátékos rendszeréről – most azonban megalapozottnak tűnik a dolog, ugyanis az XBOX WORLD 360 magazin címlapján szerepel – új pályák társaságában. Habár a BioWare minden eddigi Mass Effect 3 multiplayerrel kapcsolatos híresztelést cáfolt, úgy tűnik az EA-nak mégiscsak sikerült nyomást gyakorolnia a készítőkre a többjátékos mód elkészítéséhez.

Hogy egész pontosan milyen is lesz ez a multiplayer, még nem ismert, de az újság cikkje szerint a hónapban megrendezésre kerülő GamesCom rendezvényen mondanak róla majd többet, sőt demó is lesz. Meglátjuk… Egy másik szóbeszéd szerint a multiplayer mód egy DLC lesz, amit majd a játék megjelenését követően adnak ki.

Hasonló cikkek
0 6229

0 2628

8 Hozzászólások to this post
  1. Egyenlőre úgy tűnikm hogy még a készítők sem teljesen tudják milyen is lesz a multiplayer funkció. Twitteren a következőt írták ki: „This could of course be anything from co-op, to DLC-only Survival MP, so let’s not get too excited yet.” Majd az augusztusi GamesCom-on már talán biztosat tudhatunk meg. 🙂

  2. Pár hónappal a megjelenés után jöhet egy DLC, amivel multizni lehet, de szerintem alapból nem kellene beletenni semmilyen többjátékos módot sem. Feleslegesnek tartom, hogy pont a trilógia befejező részébe rakjanak multit, akkor inkább már a következő mass effect játék legyen olyan, amihez érdemes multit csinálni.

    Bár ha a történet és a single rész jó lesz, akkor nekem teljesen mindegy, hogy van-e multi, vagy sem…

  3. Egyetértek S1MON-nal. Félek attól, hogy a játék rovására menne. Hacsak nem csinálnak egy teljesen külön multiplayer szekciót belöle, mint a Halo3nál.Ott Egy másik Dvd-re tették a multiplayert. Fejezzék be ahogy elkezdték, ez egy egyszemélyes kaland.

  4. Ezek az én nagy félelmeim is, hacsak nem a Bioware készíti a multiplayert, mert ha ők készítik, akkor az azt jelentené, hogy értékes erőforrásokat áldoznak egy olyan multiplayerre, ami nem is biztos, hogy elnyeri majd a rajongók tetszését. Olyan erőforrásokról beszélek, amiket fontosabb teendőkre is áldozhatnának a Bioware-nél, pl.: Singelplayer kampány kidolgozása, bogárirtás, stb… ugye nem kell mondanom, hogy az EA mennyire is veszi komolyan a határidőit?
    Ha engem kérdeztek, az lenne a legjobb, ha a ME3 után egy tisztán multis játékot raknának össze (most, hogy mmo vagy nem azt ne firtassuk), mondjuk a Kaszás háborúkra alapozva, így nem zavar be egyik játék sem a másikba.

    Ez persze én vagyok.

%d bloggers like this: