Home Egyéb Ismét díjat nyert a Mass Effect 2

Méghozzá nem is akármilyet! Az IGN TOP 100 MODERN GAMES listáján a Mass Effect 2 szerezte meg az első helyet. A második a BioShock lett, míg a bronzérmet a Red Dead Redemption szerezte meg.

Az első tíz helyezett csökkenő sorrenben:

#1 – Mass Effect 2

#2 – BioShock

#3 – Red Dead Redemption

#4 – Super Mario Galaxy 2

#5 – Portal 2

#6 – Fallout 3

#7 – Uncharted 2: Among Thieves

#8 – Assassin’s Creed II

#9 – Batman: Arkham Asylum

#10 – Super Smash Bros. Brawl

A listából látszik, hogy a BioWare játéka olyan nagyobb neveket utasított maga mögé, mint a BioShock, a Portal vagy épp az Assassin’s Creed. Szép volt BW, hajrá, csak így tovább! Jövőre a Mass Effect 3-nak kell nyernie!

„Amíg a Mass Effectben több volt a régi, jólbevált RPG-elem, addig a Mass Effect 2-ben hihetetlen volt a képi világ, tökéletesített a harcrendszer és a történet olyan kifinomultan igazodott a jellemfejlődéshez, mint korábban egyik másik játékban sem. Habár nagy, gonosz, Kaszásoknak nevezett robotok még mindig vissza akarnak térni, hogy jól kipusztítsanak mindent, a Mass Effect 2 legérdekesebb része akkor is a csapattársak megismerése volt. A Normandia legénysége egyáltalán nem az a kliséhadsereg volt, akikkel más játékokban találkozhattunk, mindenkivel megismerkedhetsz majd a játék során és idővel érzelmi kötődés alakulhat ki a jtáékos és a játékbeli szereplők között. Lehet, hogy szeretted Talit, de utáltad Bakát, de mindenképp volt valami érzésed iránta.” – az IGN cikke, magyar fordításban

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

1 hozzászólás to this post

%d bloggers like this: