Home Egyéb A Mass Effect sorozat jövője

Mint azt már korábban olvashattuk, a BioWare tervezi a Mass Effect sorozat folytatását – igaz, Shepard parancsnok története a Mass Effect 3-mal lezárul. A BW két alapítója, dr. Greg Zeschuk és dr. Ray Muzuka megerősítették a Forbes magazinnak, hogy az ME-univerzum igencsak fontos pillérét képezi a cég jövőbeli termékeinek.

BioWare a márciusban megjelent Dragon Age II-vel sok rajongót veszített (talán mert még magyarul sem adták ki… – a szerk.), a legtöbb játékosnak nem tetszett a Dragon Age: Vérvonalak-hoz képest való leegyszerűsítés. Hasonlót tapasztalhattunk a Mass Effect 2-nél, ahol szintén panaszkodtak a szerepjátékos elemek hiányára, de az ME 2 határozottan pozitív fogadtatásban részesült, több tucat év játéka díjat is nyert.

Az említett problémák elkerülése érdekében a BW-nél úgy határoztak, a korábbiaknál sokkal jobban figyelembe veszik majd a rajongók és a fórumozók véleményeit/ötleteit/kritikáit – a Mass Effect 3-at is ebben a szellemben készítik. Hasonlóra már volt példa az utolsó Mass Effect 2-es DLC keretében, pl. az Alternate Appearence Pack 2-ben Miranda páncélja is közkívánatra készült.

Összegezve, egy nemes elgondolás a BioWare-től, reméljük jól sül el, és nem idióta fan-service lesz, hogy minden négyzetméterre jusson egy meztelen aszári.

Az interjú videó formában, angolul megtekinthető itt: http://www.youtube.com/watch?v=0MSqWt4TBjc&feature=player_embedded#at=590

Hasonló cikkek
0 6231

0 2630

3 Hozzászólások to this post
  1. Pedig látok én üzleti lehetőséget egy olyan játékban is, amiben minden négyzetméterre jut egy meztelen asari… 😛

    Miranda páncélja meg teljesen elrontja a kisasszony loyalty missionjét, amit kizárólag amiatt az egy poén miatt mindig a Miranda/Jack párossal csinálok végig… 😛

%d bloggers like this: