Home Egyéb Mass Effect E3 eddig

 

Igen megtörtént a csoda az E3 on. Láthattuk az új Trailert és mozgásban a játékot de ez semmi még. Számos újabb információk kerültek megerősítésre illetve számos dolgot mutattak be nekünk ha kíváncsi vagy ezekre az újdonságokra és az E3 as bemutatókra kattints a tovább ra.

Megtörtént láthattuk az első Gameplay-t a Mass Effect 3 ból!! Xbox 360 on a kinect támogatás is megerősítésre került de nem akárhogy ugyanis a játékot mostantól HANGVEZÉRLÉSSEL is tudjuk játszani. Ezzel az újítással nem kell használnunk kontrollert a parancsok kiadásánál és a beszélgetéseknél!! A Mass Effect 3 Trailere már kint van az oldalon!

Továbbá egy Joint Operation keretében megtekinthető lesz az ELECTRONIC ARTS E3 as bemutatója is megvolt de utána jött 1 egy bővített gameplay a Mass Effect 3 ról. Mint régen írtuk számost újítás van a játékban illetve számos régi ismerős dolgot hoztak vissza. Elsőnek talán a közelharcot nézzük. Shepard új játékot kapott egy úgynevezett OMNI BLADE szerkentyűt amivel hatásosan apríthatja a népet. Továbbá visszatértek a gránátok is.

A másik fontos dolog az hogy a fedezékrendszert teljesen át dolgozták. Ezentúl nemcsak odavágja magát Shep a legközelebbi fedezékhez hanem már tud bukfencezni és csúszni is és UGRANI (ez utóbbi nem biztos hogy önmagában működik) továbbá ha lopakodva az ellenség mögé kerülünk és használjuk az Omni Blade et akkor még egy látványos „kivégzést” is csinálhatunk. A társak terén megerősítést nyert hogy Garrus és Dr. Liara „ShadowBroker” T’soni a csapatunk tagja lesz. Továbbá Mordin is megfog jelenni Urdnot Wrex és Legion társaságában. De még messze van az E3 vége és még nem tudhatjuk hogy mi kerül napvilágra.  De addig itt van június 6  összes me3 as videója.

Repear Base gameplay bemutató

Casey Hudson Interjú

 

JÚNIUS 7

Úgy látszik hogy még számos dolgot konkretizált a Bioware a nagyérdemű közönséggel de nem húzom az idegeket tessék itt a lista

– Valaki félreértett és úgy hírezték a cerberus nehéz mechet, ami nem 50 hanem 15 láb magas lesz.

– Fegyverekhez alkalmazható modok száma még nem biztos, nem minden fegyver támogat minden fajta modot.
– Ellenfelek talán dobnak el fegyvert talán nem, ezzel még mindig kísérleteznek

– Nem tudni hogy fog működni a NG+, talán más a biowaretől tudja

– Cerberus egységek: Trooper, Centurion, Phantom, E3-on talán látható lesz még: Guardian, Atlas

-A mérnök/engineer közelharci támadása egy láng/tüzes támadás, nagyon kemény, és élvezetes a használata, és NEM „Lighting Up” a neve, nem tudja honnan szedték ezt a nevet

-Lézer fegyverek lesznek, de alapból nem kapjuk meg őket, drágák és ésszel kell használni őket

-A reaper Krogan = Brute-oknak lesz páncél a mellkasán/hasán amit lelőhetünk róla. a reaper Asari = Banshee-nek van egy kis pocakja

– Semmit se tud a Garrus féle sisakról ami extra zoomot ad a fegyverekhez. nem hiszi hogy jelenleg tervbe van véve

-A játékba épített BlindFire-t, „Partial Leans”-nek vagyis részleges kihajolásnak nevezik (Shepard és a ellenfelek kevésbbé hajolnak ki, miközben lövöldöznek), mivel nem tényleges BlindFire mint más játékokban.

-E3-on látható lesz az omni-blade, amit még nem tudják hogy így fogják-e hívni.

 

Folytatása következik…..

Hasonló cikkek
0 6229

0 2628

3 Hozzászólások to this post
  1. Arról sajnos nincs semmilyen információ. De mint tapasztalhattuk a második rész esetén is a játék megjelenése UTÁN jelent meg a demo változat. De ma érdemes lesz velünk maradni ugyanis L.A idő szerint Délután 1 kor ismételten szó lesz a Mass Effect 3 -ról.

%d bloggers like this: