Home Egyéb Mass Effect film fejlemény vagy Áprilisi Tréfa?

A bioware fórumán egy post-ban felhívta az egyik tag a közösség tagoknak hogy az IMBD Pro (fizetős változata) feltűnt a beharangozott Mass Effect Film Címe és információ morzsák mellé.

Elméletileg a Film címe “The First Contact War” vagyis az Első Kapcsolat háború. Aki nem csak skippelte a szöveget a játékban és olvasgatta a Kódex bejegyzéseket az tudja miről is van szó, de aki nem annak leírjuk.

 

2157- benn az emberiség összetalálkozott az első idegen fajjal a Turiánokkal akik nem valami barátságos módon kezdtek ismerkedni az emberi fajjal. Ez a háború 2 hónapig tartott. Itt fontos megjegyezni azt hogy a Turián flotta sokkalta erősebb volt az emberinél és simán elbánhatott volna az emberekkel de a Turiánokat végül a Fellegvár Tanács kényszerítette béketárgyalásra.

Szóval előzmény filmről beszélhetünk!!!

Az SF portál forrásai szerint a forgatókönyvet Mark Protosevich írja. Ő írta a Legenda vagyok és a nemrégen megjelent Thor című mozifilm forgatókönyvét. A Producerről annyit hogy a sikeres Irón man képregény-filmért volt felelős Avi Arad lesz. Rendezőről eddig nem esett szó.

Avi Arad neve hallatán lehet, hogy Animációs film lesz a végkifejlet?

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

4 Hozzászólások to this post
  1. Tudod akkor meg annak az esélye van ott hogy nem ugyan azt adja vissza mint a játék. Értem ide azt hogy a Turiánok másképpen néznek ki vagy hogy a mindenes egy PDA. Szóval ezt is sokféle képen lehet elszúrni. De mindez akkor derül ki ha már megjelent!

  2. Ja. Eszt is elcseszhetik de ha a játékról lenne a film az biztosan szar lenne. Először is ki játsza Shepardöt? Férfi vagy nő legyen. Meghaljon a tanács vagy túlélje… Ennek sem igazán örülök de ha minden áron filmet akarnak akkor inkább ez legyen.

%d bloggers like this: