Home Egyéb Mass Effect 3 Fan Made videó (interjú:schlachtaf)

A partner oldal a Sci-fi portálos Mass Effect már kirakta ezt a videót de nekünk több információnk van arról aki csinálta.  Tudni illik nem hivatalos szerkesztőnkről van szó akit nemrégen  interjúztattuk meg.

Üdv mutatkozzál be nekünk kérlek.

Ferdzso vagyok (19) Varga Jenő Közgazdasági Szakközép-ben tanulok, ami ma már Pesterzsébeti KSZI (mivel kiderült, hogy Varga Jenő kommunista volt, és a környéken élők ezt kiszúrták). Idén érettségizem, és ha minden okés akkor sikerül felvetetni magamat a Corvinusra.

Mi a hobbid és az érdeklődési köröd?

Hobbiként a videókészítést jelölném meg, mivel ez egy olyan dolog ami nem mindenkinek szórakoztató, de nekem az . Érdeklődési köröm igen tág. Főleg a sci-fi érdekel, sorozatokat is innen választok (jelenleg a Stargate Universe a kedvenc), könyveket is (hamarosan megérkezik a Mass Effect Retribution, amit nagyon várok), bár ha van időm, akkor mást is olvasok (én felvállalom, hogy elolvastam a Harry Potter könyveket :)). Ha időm engedi (márpedig engedi) akkor főleg gamelek, szigorúan csak angolul (nem csak az igénytelen fordítások, de a tanulás igényéből fakadóan is). Általában AAA címeket tolok, de kisebb játékokra is ráfanyalodom (sőt telefonon a legegyszerűbb játékok szoktak csak lekötni).

Mióta foglalkozol fan trailer készítéssel?

Fan trailer készítéssel bő két éve foglalkozom Amikor egy nyarat végigdolgoztam, hogy legyne új gépem, és már csak annyi dolgom volt, hogy megvárom, míg megérkezik, akkor gondoltam csinálok egy (vagy két) trailert olyan játékokról, amiket nagyon vártam. Az első helyen az Assassin’s Creed első része állt, és egy egész jó trailert sikerült összeraknom, még mai szemmel nézve is (azért érezhető rajta, hogy egy-két nappal a készítése előtt láttam az újhullámos Batman filmet).
Egyébként alig egy hétre rá feltöltöttem a harmadik fan traileremet, ami a mai napig a legnézettebb videóm (GTA 4 – 160000 nézővel), és sajnos még nem sikerült másik videóval megközelíteni).

Mennyit játszottál Mass Effect 1-2 vel?
A Mass Effect 1-gyel 126 órát játszottam, míg a Mass Effect 2-vel 118-cat , de még egyszer mindenképp végig fogom őket vinni.
Mi volt a reakciód amikor az EA kirakta aMass Effect 2 – New Divide Music klipped.
Én azt hogy az EA kirakta a ME2 videómat tőled tudtam meg kb fél évvel a feltöltése után, és a mai napig nem tudom pontosan, hogy hova volt kirakva, de mindenképpen örülök neki.

Az új videódról mit mondanál?

Igazából ez a videó már régóta a fejemben volt (már sejtelmem nincs, hogy mikor vettem észre, hogy pontosan annyi zongoraleütés van, ahány társaunk), és egyszer már elkezdtem vágni, csak akkor a gépem elszállt, ezzel együtt. Amikor megtudtam, hogy mikor lesz a ME3 bejelentése (vagy mikorra sejthető), gondoltam előveszem, és megcsináltam. Sovereign hangjának használata készítés közben jött elő, mert nélküle üres is volt a videó, és túlságosan vidám. Azért is raktam bele ezt a monológot, mert sokan nem is játszottak az első résszel, és így legalább ebből nem maradnak ki. Az mondjuk kérdéses volt, hogy sikerül-e egyből feltölteni a videót, a bejelentés után, de végül pont jó anyagot adott ki a BioWare, így viszonylag hamar fel tudtam tölteni, természetesen HD-ben.

Köszi hogy nyilatkoztál nekünk

Nincs mit

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

1 hozzászólás to this post

%d bloggers like this: