Home Egyéb HIVATALOS A MASS EFFECT 3

Sziasztok

Úgy nézz ki hogy tévedtem :). Körülbelül a cikk írása előtt (2 perce) láttam a MASS EFFECT 3 VGA Trailerét ami  AWSOME kategóriát meg haladta szóval a fanok velünk együtt örülhetnek. Sajnos LAG miatt nem tudok nagyon részletesen beszámolni a látottakról de az megmondhatom hogy BIZTOSAN MASS EFFECT 3 volt.
Amit láttam valószínű egy Reaper, Shepi N7 Logója és a vége a Mass Effect 3 felirat . Körülbelül ennyit láttam :). De egészen biztos az hogy hamarosan nyíltan is megnézhetjük a Trailert. Addig is izgatottan fogom böngészni a youtubot és a gametrailers.com ot. Ha megvan akkor kirakjuk ide MAGYAR felirattal.

A trailerről:

A földet megtámadták a kaszások és a katona elmeséli azt hogy mi volt és közben láthatóak a Kaszások amint leszállnak. A Katonáról még nem tudunk semmit de már kutakodunk.

Magyar Felirattal

Amennyiben a felirat nem jelenik meg akkor kapcsold be a a képaláírásokat (felfele mutató nyíl és a középső kis ikon).

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

3 Hozzászólások to this post
  1. Tegnap bejelentették a ME 3-at ami nagyon jó hír! DE, egyenlőre rossz előjel, hogy a Dragon Age 2 már nem jön magyar nyelvvel. Attól félek, hogy sajnos a ME3 sem jön magyarul. Ezért kérek mindenkit, hogy írja alá ezt a petíciót, hogy ne történjen velünk ME rajongókkal ugyanez!
    Jobb lenne minél több aláírás. A legjobb az lenne, ha elérnénk a 10 ezres álomhatárt. Aki tudja, csak ajánlja, ahol teheti!
    Köszönöm!

    http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation

%d bloggers like this: