Home Egyéb Bővített Mass Effect 2 PS3-ra.

Mint tudjuk, meg fog jeleni PS3-ra a Mass Effect 2, ami örömhír a Playstation felhasználóknak. Én személy szerint nem rajongok a PS-ért, jobban szerettem az Xboxot. De úgy tűnik hogy a BW rengeteg falánkságot fog adni a PS3 felhasználóknak, ezzel is elősegítik annak fogyását.

Na szóval. PS3-ra megjelenő változatban szerepelni fog minden DLC amit egy Cerberus Network kóddal lehet majd letölteni. Ebbe benne van a Zaeed, Firewalker, Overlord sőt még a Lair Of The Shadow Broker is. Gondolom a plusz fegyvereket és páncélokat is hozzá adják. Valamint ha ez még nem lenne elég a Sony felhasználók még egy plusz 6 órányi küldetés is kapnak. (Azért ez elég nagy kicseszés…)

Plusz hír hogy azt ami az első részben történt azt a játék elején egy interaktív képregény fogja elmesélni. Amit a Sci-Fi képregények mesterei a Dark Horse Comics készít el. (Alien, Predator, Star Wars, Terminátor stb…) És ebben az interaktív képregénybe lehet majd az első rész döntéseit meghozni.

Hasonló cikkek
0 6254

0 2638

1 hozzászólás to this post
  1. Graphic novels might be the expression at existing employed to refer to reprints of comic strips, which includes within the scenario using the good-looking two-volume compilation using the total run of Calvin and Hobbes. Thus, just like a comic book can most efficient be acknowledged by its similarity having a magazine, with staples within the spine and fairly few of pages, graphic novel now refers having a square-bound comic of any dimension, with distinctive content material content or not. Graphic novels, selected current comics and titles on comic artists, writers, gathering, and so forth., are on the second turning out to be additional to the collections. This guide represents the current problem of comics connected cloth.

%d bloggers like this: