abb1b3cce433ce8daeb38ed5436c086b-d6v8k1t

Egy turián harcos aki a turián anyavilágon, a Palavenen született.Már fiatal korában, 15 évesen megkapta a turiánoknál „szokásos”katonai kiképzést. Apja nyomdokaiba lépve a Fellegvár Biztonsági Szolgálatának (F-Véd(C-Sec))tagjává vált, később Arkangyal néven önjelölt békebíró az Omegán.

Az F-Véd tagjaként ő felelt Fellegvár biztonságáért, azonban nem találta tisztának a szervezet tevékenységét és a munkájával is elégedetlen volt. Shepard parancsnokkal az Éden Egyes megtámadását követő, Saren Fantom-ügynököt érintő nyomozása során találkozott és vele tartott küldetésén. Itt kezdődik el egy óriási barátság , érzelmekben gazdag közös harc a galaxis megmentéséért. Mesterlövész, kiváló zsoldosparancsnok és stratéga.ME1 Turian Ally

Amennyiben női Shepard a főhősünk , lehetőségünk van Garrus-t szerelmi szálunk középpontjába állítani. Remek turián , akinek a barátsága többet ér , mint bármennyi kredit ! : ] Pazar hangját Brandon Keener adja. Barátunkkal mindhárom epizód során van szerencsénk illetve a Mass Effect : Homeworlds képregényben olvashatunk róla.

 

the_name_s_vakarian_by_shamalayah-d6v96nx