Home Egyéb Dead Space 3 – Shepard hagyatéka a színen

Meglepő, ámde szívmelengető hír, hogy habár a Mass Effect 3 lezárult és a 4. rész még finoman szólva is később várható, az EA nem feledkezett meg rólunk. Nyilván van köztetek olyan, aki nem csak a Mass Effect széria valamelyik darabjával üti el szabadidejét, hanem ki-kikacsintgat más játékok, univerzumok felé is, főként az ő szívüket dobogtathatja meg az alábbi hír.

Mint azt gondolom sokan tudják, SPOILER! a hivatalos történet szerint  Shepard a Mass Effect 3 végén végleg beadta a kulcsot. Azonban a hagyatéka megmaradt, s tovább is hagyományozódott.

Ezúttal más játékbeli szereplők kapták meg Shepard páncélját, méghozzá a Dead Space sorozatból ismert Isaac Clarke-ot lesz lehetőségünk a 3. részben N7 páncélba bújtatni. A többjátékos módban természetesen Carver is megkapja a maga pánvélvariánsát. Viszont az átalakítások miatt ki kellet venni a kinetikus pajzsokat, így a srácok (szinte) teljesen védtelenek  lesznek a nekromorfokkal, és az unitológista katonák fegyvereivel szemben.

 

Dead-Space-3-N7-Armor
És mi is kell, hogy megkaphassuk ezt a különleges páncélt?
Rendelkeznünk kell Mass Effect 3-s játékkal, és benne legalább egy mentett állással.

Kaptunk egy videót is, hogy hogyan fest a két páncél játék közben:

A Dead Space 3 február 8-án jelenik meg Magyarországon.

12 Hozzászólások to this post
  1. A HÍR SZERKESZTŐNEK ÍROM: Viszont sajnos ezt a hír elején lévő dolgot már lelőttétek nekem egy másik hírben csak ott még arra sem vettétek a fáradtságot hogy figyelmeztessetek hogy mit fogtok írni így ebbe múltkor sajnos belefutottam, még nem játszottam végig a Mass Effect 3-at (várom a fordításotokat), szerintetek így is élvezhető lesz a játék hogy tudom előre ezt?

  2. Én nekem egészen idáig sikerült minden nemű spoilert elkerülnöm a 3. résszel kapcsolatban. Ez most nagy csalódás és nem értem miért kellett. Guyver és az oldal eddig kitűnően ügyelt a spoilerek elkerülésére és erre egy ilyen nyilvánvaló ….ehh ezt nem is lehet utalásnak nevezni. Egyszerűen leírták a játék végét a hír legelső sorában. Ráadásul előttem már felhívták a figyelmet a dologra és mégis megeshetett, hogy én is belefutottam a hibába. Biztosan nem sokan maradtak akik az izgalom kedvéért még türelmesen tartózkodnak a spoilerektől, de az ő kedvükért kérlek fogalmazzátok át azt a cikket minél hamarabb! Ez iszonyatosan illúzióromboló volt 🙁 A gamestar és kihírezte ezt a dolgot de érdekes módon ők spoiler nélkül meg tudták tenni ezt……

    • Meg kell említenünk, hogy nem ügyelhetünk mindig arra, hogy vannak olyanok akik nem játszották végig a játékot. Már most azért a közel tized százalékért nem fogunk olyan kész tényektől eltérni, ami lassan 1 éve ismeretes!

      Továbbá Guyver nem tagja a szerkesztőségünknek ezt nem tudom honnan vette, de illessze be azt a részt ahol ő a masseffect.hu főszerkesztőjének/szerkesztőjének mondja magát.

      • Abban valóban tévedtem, hogy Guyver még anno a magyarítás honlapján cikkezett/kommentezett. A magyarítás projektet meg ugye gondozásba vette a masseffect.hu .
        És én úgy gondolom, hogy a spoiler az tíz év múlva is spoiler. Sőt egy 100 éve íródott könyvnek sem illik lelőni a végét. Teljesen mindegy milyen régi egy könyv/film/játék akkor sem illik egy cikk első sorában a befejezésről írni. Ez afféle szerzői alapszabály. De lényegtelen most már. Ez csak egy olvasói kérés volt, hogy javítsátok a hibát és meg is történt végül úgyhogy köszönöm!

  3. jaaaaaaaj emberek várhattátok hogy ez lesz a vége… én számítottam rá hogy nem lesz mézesmázas vég, és (köszönöm bio) nem is lett… mást nem tudtatok meg róla, nem kell ezen ennyire kiakadni… másik dolog hogy a 3 ending közzül 1 nem világos a másik meg megintcsak legalábbis 1 zárójelenet miatt de ha a bio azt mondja hogy igen akkor igen …. sry ha nem írok konkrétumot akkor ilyen lesz a hozzászólás… sok más drámai jelenet is van benne amik tényleg szívbemarkolóak… vagy éppen epikusak… azokról nem hallottatok semmit (es ez kb a játék 80%-a) szóval emiatt ne akadjatok ki…

  4. istenem itt rinyáltok hogy igy spoiler ugy spoiler. aki fan az ugyse birja ki a magyaritásig 8ami sose fog elkészülni). Kisebb angol tudás is bőven elég hogy értsük a sztorit meg a lényegét . könyörgöm ne ide gyertek rinyálni hanem toljátok kifele vagy pedig akkor kerüljétek az oldalt kész .

%d bloggers like this: