Home Egyéb Mass Effect 3 multi verseny az Otherworld szervezésében

Az Otherworld magazin szervezi az első hazai Mass Effect 3 multiplayer tournamentet, ami roppantul ígéretesnek hangzik. De mit kell tennünk a jelentkezés, a részvétel és a győzelem érdekében? Részletek lejjebb!

734859_466112026758203_136618132_n

„Ezúton várjuk 26 lelkes játékos jelentkezését az owverseny@gmail.com címre.
A levél tárgya: masseffect
A levél tartalma:
-Név:
-Origin azonosítónév:

Jelentkezni február 2-ig lehet, vagy amíg be nem telik az a 26 hely. Utóbbi esetről mindenkit időben értesítünk. Továbbá csak azok jelentkezését fogadjuk el, akik a fent leírtakat követik és válaszlevélben értesültek bejutásukról. Az első mérkőzés pedig február 7-én, csütörtökön 19:00-tól indul.

A verseny menete:
Először is a sikeresen jelentkezett 26 főt február 2-án beosztjuk 2 fős csapatokba. Majd lesz minden csapatnak 5 napja, hogy mielőtt háborúba indul, megismerje bajtársát és kitalálják közös taktikájukat. A mérkőzések és időpontjaik mindig, ismétlem MINDIG ki lesznek írva időben itt az Otherworld Élménymagazin Facebook csoportjában. Ami számít, az a meccs végi pontszám és idő. A harcosoknak 4 fordulót kell túlélniük. Az első (ami február 7-én lesz) silver mérkőzés. Itt mindenki látja, mennyire megy neki a játék, mennyire sikerült összhangba kerülni, viszont teljesíteni is kell, ugyanis az utolsó 2 csapat kiesik. Következő fordulóban Gold mérkőzést kell ketten véghez vinni, itt viszont az utolsó 3 csapat esik ki. A harmadik forduló, egyben a legkeményebb, Platinum fokozaton zajlik majd, itt már 3 fős csapatok lesznek. De két csapat ebből a körből is kiesik. Végül, egy kis szusszanás, az utolsó mindent eldöntő küzdelem Bronz fokozaton megy végbe, de csak az idő fog majd számítani, a pontok NEM (SpeedRun).

Szabályok:
– Minden mérkőzésen személyesen részt fogok venni($a$), mint megfigyelő. (csalások elkerülése végett + rögzítem a meccseket és a végső eredményeket)
– A kommunikáció fontos, skype-on, ingame vagy teamspeak-en keresztül, de nem kötelező.
– Csalás esetén az egész csapat kiesik, nem csak a csaló játékos.
– Glitch-ek használata tilos, kivételt képez a tárgyhordozós feladatnál a space nyomkodás. Minden más glitch és hasonló csalás esetén kiesés.
– Nincs megkötés fegyverek,karakterek és felszerelés terén, tehát bárki bármivel jöhet.
– A végső fordulónál a feladatok randomsága miatt mindenkinek esélye van egy második próbára. Ez kizárólag a Bronz mérkőzésre vonatkozik.

A nyeremények:
– Az első 10 helyezett egy egyedi relikviával és egy meglepetéssel gazdagodik majd az új Otherworld oldalon.
– Az első egyéni helyezett pedig 1600 Bioware ponttal gazdagodik.

Végezetül a mérkőzések java (ha nem is mind) rögzítve lesz, szóval a harcok után egy kis montázs kerül összeállításra minden dicsőséges és vicces pillanatról. Továbbá a döntő mérkőzéseket élőben lehet majd megtekinteni Shirin és $a$ kommentálásával.”

9 Hozzászólások to this post
  1. Csak nekem tűnik ez a bronz speedrun a random feladatok véget (hiába a 2 próbálkozás) teljesen mérhetetlennek? Ugye bronzon egy target feladat 2-3-an nem túl izzasztó (ráadásul rakéta sincs letítlva), egy hack ellenben már mókásabb. Egyébként is nehéz lenne a szervezők dolga, ha tisztességes versenyt szeretnének, de így leginkább lehetetlen. Na jó nem igazságtalan verseny, de nagyrészt nem a játékosok képességén múlik, kb. olyan (főleg az utolsó forduló), mint egy roulette. Egyébként, ha jól látom egyedül a PC-s verzió számára hirdetitek a versenyt, javítsatok ki ha tévednék.

    • Én sem látom túl igazságosnak… De persze ez nem a szervezők vagy bárki más hibája, hanem ez egy ilyen játék. 😀 Egyből előnnyel indul akiknek minden megszerezhető bonus megvan (medcit,rakéta,pajzsreg) és persze a fegyverekről és azoknak a szintjeikról + kiegészítőikről se feledkezzünk meg. No meg ott vannak a karakterek, persze mindenki azzal a karakterrel a legjobb amelyikkel a legtöbbet játszott, de mi van akkor ha egy sentinelt és mondjuk egy solidert használó csapat bekapja a colletorokat és mi van ha ugyan ezt 2 biotikus kapja?! Persze h a kombókból kapott pontszámokkal leverik a sentineles csapatot… de persze cerberusnál már megint más a helyzet… 😀 Szóval bárhogy is nézzük, sehogy sem tudják kiegyensúlyozni a castok, a fegyverek, a power és egyéb bonusokból adódó előnyöket… Na de persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesz ez az egész jó móka, hiszen nem a győzelem számít hanem a részvétel és az élmény, különösen a montázs videók :DDDD

  2. Mi is törtük a fejünket a szerkesztőséggel, és még a fordítókkal is, hogy milyen versenyt lehetne kitalálni. Mi 4 főre gondolkodtunk, mert ha három + 1 fő aki közvetítene az hátrányt jelenthet a magára a team-re, mert a gép 4 főnyire szabott nehézséget, és az ellenfelek számát. Így egy mínusz x%-os handicap-t kapna a team. De ezzel a megoldással is ugyan ez a helyzet.

    • ha már szólózta vki is a játékot (gondolok én a gold vagy platinum fokra) akkor nem feltétlen jelent ez már extrém kihívást… csak jól összeszokott csapat kell
      mellesleg mióta kiírtátok a cikket azon gondolkozok milyen setup is lenne a leg op-abb… hát még mindig nem igazán tudom, (ennek ellenére nem akarok indulni… kicsit most ráuntam a multira, főleg hogy a wep. box-okra rávertem majd 2 millát és esett 4 shotgun belőle, amik kb teljesen feleslegsegesek számomra) talán geth lángvágó+quarian infi fire exp miatt, acolyte/GPS//saber (ugye ehhez nem kell scope a max dmg-hez mert nem sniper…) ez talán erős setup minden ellen de még filózok rajta ha vkinek megtetszett az ötlet sok sikert!

  3. Igazából irjátok páran hogy jól összeszokott csapat oda van irva hogy random arcokkal leszünk összerakva szóval már hátrány. jómagam közepes szinten multizok és a shop nekem a legfeleslegesebb legsz*rabb és legrégebbi dolgokat adja semmi normális cuccot nem kapok már hónapok óta egy normális karakterem nincs és sorolhatnám más pedig játszik egy sikeres goldot meg silvert és hopp 1 harrier meg hopp a legujabb karaktert stb. amugy jómagam is indulok ezen a viadalon (zöldfülűnek tekintek magamra) de talán sikerült bekerülni a top 10-be a jövőbeli társammal 🙂 mellesleg én se értem minek nem lehetett 4 fős csapatokat összehivni mondjuk vagy 10-et és akkor élőbe ment volna egy 2 napos fesztivál keretébe esetleg még az playon-on vagy nem tudom. még ha 2 fős összeszokott team jelentkezne még az is okés lenne de random arcal akivel 5 nap van összeszokni háááááát meglátjuk 😀 minden esetre sok sikert mindenkinek és az Úr vigyázzon ránk :DD

  4. A meccsek időpontjának időkiírása milyen kritériumok mentén történik, ez tudható előre? Azért kérdem, mert én pl. dolgozom általában reggel 9-től este 7-ig minimum, ergo ebben az időben biztosan nem tudnék meccsen részt venni, ellenben szívesen kipróbálnám magam a viadalon. Választ – vagy infó fellelhetőségére utalást – köszönöm előre!

%d bloggers like this: