Home Egyéb November 7-e: N7 nap

2012. november 7-én tartja a BioWare és az EA az első N7 napot, a Mass Effect első részének 5 éves születésnapjára. Az „ünnepség” keretében számos esemény, ajándék, kihívás és más vár ránk, vegyük is sorba, egész pontosan micsodák:

Elsőnek máris itt van egy Fan Kit, amelyben sok szép érdekes dolgot találunk, többek közt facebok profilképeket, borítóképeket, fórumikonokat, háttérképeket találunk. A csomag letölthető IDE KATTINTVA

Árengedmény a BW Store-ban számos termékre, érdemes lehet körülnézni azoknak, akik eddig sokallták a tengerentúli termékek árát!

A BW-nél szeretettel várják a Mass Effect témájú rajongói alkotásokat: cosplay, rajzok, ötletek, írások, akármi mehet!

A multiplayerben challenge nap van, különleges N7 Loyalty Pack lesz a jutalmunk a teljesítéséért, amely sok erős cuccot és egy garantált Ultra-Rare besorolású tárgyat tartalmaz majd.

Két letölthető poszter, két különböző nemű Sheparddel: Férfi Shepard Női Shepard

Livestreamek, megjelenések, Blasto, az első hannár fantom képregény, Omega DLC bemutató és még sok más az N7 nap kapcsán!

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

4 Hozzászólások to this post
  1. „A multiplayerben challenge nap van, különleges N7 Loyalty Pack lesz a jutalmunk a teljesítéséért, amely sok erős cuccot és egy garantált Ultra-Rare besorolású tárgyat tartalmaz majd.”

    Ez érdekes, ugyanis BSN-en ezt írták:
    Requires three extractions while playing as a human character (basic human kits, N7 humans, ex-Cerberus). This can be completed on any map at any difficulty.
    Completing this challenge will unlock the N7 Day banner as reward.

  2. Nah akkor rakjunk helyre 1-2 dolgot.

    1. A pakkot azért kaptuk mellesleg TOTÁL INGYEN merthogy 5 éve jelent meg a Mass Effect 1, és ennek megünneplése alkalmából volt tegnap az N7 nap, aminek keretében több egyéb dolog melett mindenki kapott ingame egy Loyalty pakkot, ami random adott 1-2 dolgot.

    2. A tegnapi N7 Day challange lényege annyi volt, h 3x el kell érni az extractot bármilyen human karival, és ezt jegyezte is a challange rendszer, és kaptunk érte egy hátteret. Ezt még cirka 30 órán keresztül meg lehet tenni.

    Ennyi kérem szépen.

%d bloggers like this: