Home Egyéb Operation: MASTIFF

Ééééééés ismét elérkeztünk egy fergeteges ME 3 operation multi weekendhez, ami a MASTIFF kódnevet viseli! Eheti küldetésünk fő témája az új Rebellion DLC, tehát csak az ezzel rendelkezők lesznek képesek részt venni a műsorban. Lássuk a feladatokat:

Közös cél: Teljesítsünk globálisan 100 ezer, a Rebellionban bemutatkozott visszaszerzős küldetést.
Csapat cél: Teljesítsünk egy Silver nehézségű missziót legalább egy Rebellionos karakterrel a csapatban (tehát legyen velünk vorcha, kvarián férfi vagy Cerberus katona)

A csapat cél teljesítéséért Commedation Pack a jutalmunk – ami az utóbbi idők hibái miatt nem mindig jutott el mindenkinek, bízunk benne, ezúttal az összes harcos elnyeri a jutalmát.

A közös cél teljesítésért pedig egy szokatlanul értékes Victory Packet kapunk, amiben garantáltan lesz egy N7-es, Ultra Rare besorolású fegyver.

Az operation helyi idő szerint jún. 9 (szombat) hajnali kettőtől tart jún. 11 (hétfő) délig.

Harcra fel!

19 Hozzászólások to this post
  1. Úgy látszik, más is kifejtette már nekik, hogy a victory pack tartalmáért nem érdemes megvárni, amíg betölt a pálya, úgyhogy az előzőbe egy garantált rare fegyver került, ebbe már ultra rare megy, yay, boldogság. Még mindig inkább azt várom, hogy a rakat fegyver és karakter helyett inkább végre új játék-módokat és új ellenfeleket tegyenek be. Ha azt írnák, hogy the victory pack unlocks the blood pack as a new enemy faction – na, akkor elégedett lennék. Így csak azt érzem, hogy le akarnak kenyerezni.

  2. jó hát mostmár nem bírom, muszáj beszólni egy kicsit…
    minden hp-nek: ingyen kapjuk a dlc-ket relatív gyakran. ingyen pályákat, új karaktereket, új fegyvereket kaptunk. a bioware igyekszik kielégíteni a felhasználói elégedetlenségeket itt pl az ultra-rareekkel, a feladatok nehézségével, egyáltalán magukkal a feladatokkal próbálják valamennyire életben tartani a multit. nem kevés időbe telne ám teljesen új játékmódokat írni, elérhetővé tenni, tesztelni és egyebek. A multi belekapcsolódik a történetbe, nem lesz sosem PVP benne, nem is kell, egyáltalán nem illene az a mass effecthez. A last standing pedig elképesztő hülye ötlet lenne, gondoljatok abba hogy néhány pályán van olyan biztos pont, amit hogyha 50-es iq-val bevédesz már nem jut át rajta senki, mennyire be tudna farmolni bárki azokon a pályákon last stand-el Ha meg azzal van baja mindenkinek h jajj mérnem újítanak: van ezer más multis játék ami tök más mechanikára épül. Persze, megértem hogy nem mással akartok játszani mert az nem Mass Effect ,de könyörgöm ez egy ilyen játék, egy RTS-be se panaszkodik senki h jajj mérnincs benne más játékmód… Szóval szerintem amíg tartják a kapcsolatot a multizókkal és ingyen adják a dlc-ket, nagyon hülyén hangzik a sok rinya.

    • HP=?
      Igen, ingyen kapjuk a DLC-ket. Elvégre, miért is fizetnénk mi havonta X összeget egy-két új fegyverért+karakterért?
      Nem, ha a BioWare igyekezne minket kielégíteni, akkor hidd el, hogy sokkal több minden újdonság lenne már a játékban… Ez az egész csak elterelés arról az orbitális bukásról, amit a single végével műveltek, meg még ki tudja miről. Jó a multi, kb. egy hónapig, utána szimplán unalmas/monoton lesz. Az, hogy egy-két havonta beleraknak pár új dolgot, amitől egyébként csak még könnyebb lesz az amúgy sem nehéz multi, nem javít a dolgon.
      Ezek a hétvégi feladatok is siralmasak, minden második héten másból ölj meg valamennyit. Most DLC miatt jött egy újfajta, aztán megint jönnek az „Ölj meg 2 000 000 Reavert” félék.
      Egyáltalán nem kapcsolódik bele annyira a sztoriba, hogy ne lehessen benne PVP-zni.
      Last Man standing problémát simán meg lehetne oldani, csak kreativitás kell hozzá. Ami egyébként megvan a BioWare-nek, az eddigi játékaik nagyon jó példák erre. Ehhez képest mondhatni lószart se csinálnak. Egy ingyenes multiplayer játékban több munka van, mint ebben.
      A Mass Effect 3 multija egyszerűen unalmas. Monoton, üres, és nincs benne semmi kihívás. Pont.

      • Szokásosan szerda délutánra várhatóak a packok, addig szerintem felesleges is nézegetni.

        Különben meg a sok anyázás kapcsán:
        Tény, hogy az SP vége fos, nincs mit szépíteni rajta az, és a várható DLC-sem fog sokat javítani rajta.
        Tény, hogy a multi egy idő untán unalmassá válik, magam is szivesebben látnék valami campingszerű küldetést a multiban, bár nincs sok esély erre.
        DE! A multival igenis törődnek, először adtak hozzá ilyet, olyanra sikerült amilyen, örüljetek neki egyáltalán, hogy van, pláne, hogy bérmentve érhetőek el hozzá a tartalamak amik az EA-t ismerve nagyon nagy szó.
        Új ellenség bevitele azért necces, mert a zsoldosbandákat elvileg magadmellé állítottad, ezért is futkároznak most Vorchák szanaszétt. A SP-vel meg úgy vagyok, hogy mivel már tudom milyen elcseszett a vége és azon nem is lesz válatoztatva, valahogy nem nagyon vonz, hogy 2-nél többször végigtoljam ugyanazért a siralmas végkifejletért.

  3. Vajon a csapat cél teljesítése meddig érvényes? Helyi idő szerint dél környékén lett vége az operationnek, én tizenegy ötven körül kezdtem egy silver meccsbe, természetesen dél után fejeztük be. Vajon a kezdés számít, és lesz pekkem, vagy a befejezés, és nem lesz? 😛

  4. ő… néztem a hivatalos fórumot és ott az egyik BW-tag olyan kritériummal fejelte meg az egészet, hogy a csapatban mindenképp kell lennie egy Rebellion karinak, hogy számítson a „pitzafutár” (ahogy arrafelé nevezik) küldetés) küldetés. (http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/12446637)
    Nah ez nekem annyit jelent, hogy vagy a csapatbónuszhoz is kell Silver+Rebellionkari+Retrival küldetés, vagy az összesítettben csak azokat a Retrival küldiket számolja melyeknél volt a csapatban Rebellion kari.
    Ez minden esetre érdekes, és elég nagy disznóság ha igaz és hivatalosan nem került porondra, ha meg csak a BW-es ürge olvasta mellé a saját szabájaikat hát gg.

%d bloggers like this: