Home Egyéb Rebellion DLC előzetes.

Announce-1

Pár órával ezelőtt ki jött egy egy előzetes a legújabb Mass Effect 3 multiplayer kiegészítőről. A Rebellion DLC teljesen ingyenes, megjelenése, helyi idő szerint körülbelül este 6-9 között várható.

 

25 Hozzászólások to this post
  1. No asszem ma este nagyszabású multy jelenésem hosszabodni fog:) Addig nem állok le míg a cerberus lázadó egységet be nem szerzem.
    Ami meg az újításokat illeti, szerintem egészen jól festenek. Ilyen : „Szerezd meg az eszközt” küldetés még nem igen lett elsütve. Remélem majd a gép mindent megtesz azért, hogy eltántorítson. Frankósan fest szerintem. Bárki bármit mondjon, ez a frissítés IS jó.

  2. hali,probléma megoldva.a játékot nem az originen keresztül indítod,hanem simán,úgysi csatlakozik,de jobb egérgomb,és rendszergazdaként.ha betöltött meg a downloadable contentből szedd le az új dlc-t.nekem bevállt:Dkirály az új 2 pálya,de ideje schlafen,6 kor kelés:(jó mulatást!

  3. hali!http://www.windowsmix.com/blog/a_beepitett_rendszergazda_fiok_engedelyezese/2010-03-17-4
    az itt leírtak alapján is próbálkozhatsz,nekem csak az utolsó működött,lehet az hiányzik neked is.
    Leírom pontosan hogy csináltam,miután a cmd dolog megvolt.
    1.Játék indítása mass effct parancsikon jobb egérgomb rendszergazda jogosultsággal.
    2.downloadable contentél már a játékból megvesz stb.
    utánnna shift +F1-el látszódott csak hogy tölti és telepíti.
    Közbe nyomtam alt ctrl del-is mert nekem nem mindig műkszik jól az origines rész ha játékban vok,viszont úgy láttam a töltést,utánna meg a játékban is.

  4. Sziasztok!
    Nekem is problémám lenne a rendszergazda jogosultsággal. Kipróbáltam mindhárom lehetőséget, de a telepítéskor 99%-on mindig kiírja, hogy a folytatáshoz rendszergazda jogosultság kell.
    Próbálkoztam újratelepítéssel a beépített rendszergazda fiókban, de most már telepíteni sem engedi, mert rendszergazda jogosultságot akar folyamatosan.
    Tudna valaki segíteni?

  5. Jobb egérgomb rendszergazdaként indítás a telepítésnél?nekem csak ez a verzió segített,de kb egy hete raktam újra én is mert az origin frissítés után nem akart menni,sztem az origin miatt csinálja ezt az egészet:S
    a cmd-s dolognál a user helyett amúgy be kell írnod a saját rendszergazda neved,de úgyis kiírja,hogy ismeretlen parancs vagy hasonlót.originen Gerisz23 ként megtalálható vok,általában esténként.

  6. Ezzel az új origin frissítéssel tényleg valamit eltoltak, mert megpróbáltam feltelepíteni a Medal of Honor Limited Edition-t, de ennél is ugyanazt a hibát írja ki a telepítés elején.
    Azt hiszem megvárom a következő origin frissítést, hátha utána telepíteni is tudok játékokat.

  7. Nálam az Origin frissítése illetve a Rebellion telepítése után a milti elérhetetlenné vált, mégpedig a játék a következő „üzenetet” hozza fel: „You have lost your connection to the Mass Effect 3 server. You must connect again to access online features of the title.” Van valakinek valamilyen ötlete?

  8. hello.nincs belassulva a neted? (www.speedtest.net)
    a jelszót kéri mikor fellépsz?kiírja hogy online vagy?
    amúgy könnyen meglehet hogy az origin frissítés nálad is a gond:S
    Ezta hibaüzenetet mondjuk akkor szoktam kapni ha belassul a netem,elég jó net kell a multihoz,a gyors adatforgalom végett.

  9. A 40Mbit/s le és 7,5mbit/s feltöltés és a 6ms ping az elmúlt 1 évben nem változott most is ezt mutatja speedtest. És eddig minden gond nélkül ment a multi, beleértve a szaggatás mentes játéktól a körülbelül 60-80 fps, kiírja hogy online vagyok, csak amióta „automatikusan” letöltötte a frist azóta csinálja és már kezd kicsit idegesíteni, hogy nem tudok multizni.

  10. Egy rövid időre képes volt visszacsábítani a multiba, egy nagyon rövid időre, aztán eszembe jutott az a sok idegesítő dolog, ami miatt abbahagytam. Mind szép és jó ez de mi franc van azzal k**a**ott Exteneded Cut-al? E3-ig várnak az információkkal vagy mi a fene? Imádom ezt a sorozatot, de leszámítva egy-két dolgot kussolnak az Exteneded Cut-al kapcsolatban. Elég rég várunk rá és semmit nem láttunk belőle. Cserébe Multiplayer DLC-kel szúrják ki a szemünket. Rövid ideig élvezhető a multi, de hosszútávon gyenge. Miért ezt nyomatják, miközben Story-DLC-ket kéne csinálni. Hol van pl. egy Retake Omega DLC? Persze türelmetlen vagyok, mert nem „olyan” rég jelent meg a játék, de már a második multiplayer dlc után „felhúzom a szemöldököm”, hogy mi is van az Extended Cut-al?

    • Amúgy a single DLC-k hanyagolása tényleg jelentős. Ha megnézitek, hogy a második részhez milyen DLC-áradat volt a megjelenést követő hónapokban, akkor főleg szembeötlő a különbség. A kettő ugye 2010. január 26 környékén jelent meg. A DLC-k jan 26, jan 28, feb 9, márc 9, márc 23, ápr 6, máj 4, jún 15, júl 6, aug 3, szept 7, azaz a megjelenést követő három hónapban öt DLC, majd az éven belül még hat. A három ugye március 6-án jött ki, és a kezdőnapi DLC-ken kívül mást még nem láttunk hozzá a három hónap alatt. 😐

      • De a 2. résznél nem is voltak akkor felháborodások. Ha nem lenne az Exteneded Cut DLC akkor biztos jönne pár sztori DLC. Az emberek tisztázás (vagy új befejezést) akarnak szóval most azt csinálj a BW. Ha valaki meg úgy gondolja hogy a multi DLC-vel „kiszúrják a szemünket” az tiltakozás képen ne töltse le és nincs idegeskedés.

        „Elég rég várunk rá és semmit nem láttunk belőle”
        Mit akarsz látni egy olyan DLC-ből ami ha igazak a pletykák nem lesz olyan rohadt hosszú. Képekből meg videókból amúgy sem tudnák meg a DLC-ről semmit.

        • A probléma az, hogy leszámítva azt, hogy néhány szinkron hangot visszahívtak nem tudunk semmit sem. Elvileg azt mondják, hogy párbeszédes/videós DLC lesz, de se megjelenés se semmi sincs róla. Azt se nyögték ki, hogy bocsi a szinkron hangok visszahívása miatt csúszunk egy picit, de nyáron megjelenik. Orbitálisan nagy kuss van az Extended Cut felől. Nem zavarnak a multi dlc-k, mert nem rosszak, de úgy érzem csak kiszúrják vele szememet, amíg a rendes tartalom megjelenik. Ez a” húúú ingyen van, felejtsétek a Day1 DLC-t és az elbaszott befejezést” feelingje van az egésznek.

%d bloggers like this: