Home Egyéb Operation: RESURGENCE

Ezen a hétvégén ismét lesz ME 3 multis operation, mely osztozik nevén a tegnapi nap folyamán megjelent ingyen DLC-vel – nem is véletlen!

Ezen a hétvégén nem kell semmi különöset tennünk, mint élveznünk a Resurgence pakk áldásos hatásait a multiplayer játékmenetre. Mindenki, aki letöltötte a DLC-t kap egy ingyen pakkot a boltban, ami garantáltan felold nekünk egy idegen karaktert multis karrierünkben (ha szerencsénk van, épp egy DLC-vel érkezettet kapunk); valamint +10% tapasztalati pont jár, ha az új Firebase: Condor és Firebase: Hydra pályákon játszunk.

Az operation csak PC és X360 rendszereken elérhető, a Sony még nem tette lehetővé a PS3-on. Ügyeljünk arra, hogy az online visszajelzés küldése be legyen kapcsolva játék során, máskülönben nem jutnak el az eredményeink a központba. Multira fel!

19 Hozzászólások to this post
  1. már nem azért az egy 20-ért de én még a múltkori Promote-olos operation-ért sem kaptam semmit… pedig 3 promote-ot csináltam azon a hétvégén
    (és be volt kapcsolva a visszajelzés küldése, tudom mert egy régebbiért már kaptam egyszer jutalmat…)

    de egy Asari Justicar-nak én is örülnék…

  2. Az előző csomagot is meg fogják adni, nagy valószínűséggel a mostanival egyetemben, mivel valami biztonságtechnikai gondjuk volt a csomagok kiszórásával, szóval ha megoldották, akkor gondolom a kettőt egyben fogják letudni.

    Amúgy nekem kijött a premium spectre pack-ból a 2 geth egy nyitással xDDDD Pedig én az Adept-et akartam.

  3. A Geth engineert épp csak lóf***ra nem lehet használni, mert olyan sérülékeny mint egy porcelán váza. Az infiltrator mondjuk még érdekelne, de még a hiperszuper Spectre pack ban sem találtam olyat. :-S jó lesz majd a Resurgence csomag…
    Chuck Norris meg 50 biotic kill-t csinált… Engineer-rel..

  4. datProtein amit linkeltél sz*art se ér ha elolvasod ugyan úgy ígérik benne az ingyenes pakkot amiben tuti lenne egy új karakter. megérdemelte az EA az arany szar díjat megdolgoztak érte rendesen. pedig régen tisztelni lehetett az EA-t. NFS, Fifa és sok egyéb játék amikhez közük volt mostmár sajnos minden a pénzről szól.

%d bloggers like this: