Home Egyéb Mass Effect 3: Resurgence Pack

Mondták, hogy nagy bejelentés lesz a PAX-on de lehet, hogy ez még nem az… A Bioware bejelentette a Resurgence pakkot. Hogy mit fog tartalmazni a kiegészítő?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gondolom sokan emlékeznek arra hogy nemrég ki szivárgott egy ingame kép amin új karaktereket láthatunk, akik nem emlékeznének rá azok itt felfrissíthetik a memóriájukat. Nos a kép nem volt kamu, és a BW tényleg megerősítette a DLC-t. Ami nem is DLC, hiszen ingyenesen elérhető lesz minden boldog Mass Effect 3 tulajdonosnak.
A csomagban két új fajt, és két új karaktert fogunk kapni. A két új faj a Geth valamint a Batarian lesz, a két új karakter meg a Krogan Battlemaster Vanguard és az Aszári Justicar Adept, ez mind nagyon jól hangzik. De ha ez még nem lenne elég kapunk három új fegyvert és két új pályát. De ami a legfontosabb az az hogy nem csak új külsőt kapott karaktereket kapunk, a képességek terén is lesz újdonság.

 

 

 

 

Az új fegyverek pedig a Geth SMG, Striker Assault rifle és a Kishock Harpoon gun.

 

 

 


A két új pálya meg a Firebase Condor ami a Palaven holdján található és a Firebase Hydra ami eredetileg egy Quarián kolónia volt amit már emberek laknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamint videót is kaptunk a kiegészítőről.

 

 

 

 

A kiegészítő Április 10-től világszerte elérhető Xbox Live-on és PC-n Valamin az U.S.A-i Playstation 3 tulajoknak, az európai Playstation tulajoknak még egy napot kell várniuk a kiegészítőre.

24 Hozzászólások to this post
  1. Üdvözlet!

    The Mass Effect 3 Resurgence Pack adds new unlockable content: deadly weapons, new consumables, and powerful characters for each class in multiplayer, including the Asari Justicar, Batarian, Geth, and Krogan Battlemaster.

    A fenti idézet alapján úgy gondolom, hogy ez “benne lesz” a pakkokban, ugyan úgy mint a többi cucc. Tehát véletlenszerűen lehet “húzni”, akár a többi karaktert, felszerelést, fegyvert, stb…

    Remélem, nem lesz igazam..

    V

Írj hozzászólást

%d bloggers like this: