Home Egyéb 40 órás is lehet a Mass Effect 3 Single Player-re. + Teljes...

Egy külföldi videojáték honlap tesztje szerint a Mass Effect 3 nem lesz egy rövid játék, ha a főküldetések mellet az összes mellékküldetést is megcsináljuk akkor jócskán 40 órás is lehet a játék idő. Ami jóval több mint az ME és az ME2-é.

Az is kiderült hogy az előző részekből átvitt mentéseink több mint százféle képen tudják befolyásolni a játékmenetét, és legalább 90 percnyi átvezetővel fogunk majd találkozni. Az RPG mód hasonlít arra amit a Mass Effect-be tapasztalhatunk, ami külön öröm mert nagyon hiányzott a második részből. Valamint javultak a testreszabási lehetőségeink is, amit a béta alapján tapasztalhattunk. A teszt során megjegyzést tettek arról hogy a pálya tervezés és a balansz nem a legjobb, valamint a mosott textúrákkal is találkoztak a tesztverzióba, amit a bétába már tapasztalhattunk. ezeket nagy valószínűséggel pár patch/update segítségével majd fixálni fogják.

Valamint napvilágot látott egy videó is amibe feltehetően a teljes alap muliplayer arzenált vehetjük szemügyre. Egész biztos hogy lesznek majd DLC-s fegyver csomagok a multihoz, de arra ami az alapjátékba benne lesz arra én egy rossz szót se tudok mondani. Nekem külön öröm a Geth rohampuska és a Vindicator rohampuska.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

8 Hozzászólások to this post
  1. Most toltam újra a me1-et 11 óra az alap küldetés és +8-9 a mékózás(Minden mellék küldetés teljesítve és minden bolygó átnézve) + a BDS dlc!

    A me2 kb 35 óra ha minden dlct és bolygót átfésülsz. Bolygók ellenőrzése nélkül a dlc-ket és az alap küldetéseket teljesítve a rekordom 23 óra körül volt.

    Hozzá teszem nem elsőre! Ha nem most már úgy hogy becsukot szemel tudom mi hol van!

  2. Ez a 40 óra egy átlagos játékidő… Az, hogy kinek mennyi lesz, az sokban függ a nehézségi szinttől, a haladási sebességünktől, meg attól is, hogy mennyi küldetést vállalunk be.

    Nekem az első rész 35 óra, a második 55 óra volt durván első végigjátszásra. Még mielőtt valaki megkérdezné, hogy honnan emlékszem erre: a legelső végigjátszásom mentéseit féltve őrzöm két különböző helyen.

    Nekem biztosan lesz legalább 50-60 óra a 3. rész, első menetre.

  3. Én 50 óra alatt játszottam ki a 2. részt őrület fokozaton már a legelején ezzel kezdtem,6x is végigvittem az összes DLC-vel eggyütt.(teljes mass effect 1 mentéseivel.minden küldetés teljesítésével 60-as szinten).
    Csak én nem mindig tudok a gép előtt játszani, mivel még suliba járok és hétvégén érek csak rá.

  4. Én a magam részéről nem kapkodtam, mert élveztem a sztorit. Sőt! Még a lényegtelen dolgokat is megcsodáltam, megnézegettem. Engem magával ragadott a világ és max talán csak 2x játszottam végig mindkettőt (a dlc-ket mentésből játszottam). Nem a győzelemért nyomattam, hanem a kíváncsiság hajtott. Ezért olvastam el az összes képregényt, miniképregényt és regényt. (HOGY KAPNÁ BE A TUAN :S ! ITT VAN FEBRUÁR VÉGE ÉS SEHOL A DECEPTION ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)

%d bloggers like this: