Home Egyéb Mass Effect 3 – Galaxy map újjítások

A Mass Effect 2-ben megismertük a szabad röpködés és felfedezés fogalmát mellyel a hajónk rendelkezett. Miden bolygón bányászhattunk és néha anomáliákat fedezhettünk föl mely elrejtett küldetéseket tartalmaztak. Ez volt a Mass Effect 2 Galaxy map System és most lássuk mit találunk a harmadik részében.

Most a Mass Effect 3-ban az idegesítő bányászást kihagyták a játékból sok rajongó kérésére és valamit ki kellett találni, hogy ez a része az utazáson kívül valamit érjen is. Az ötlet megszületett és hozzá teszem eléggé jó ötlettel álltak elő a srácok. A folyamatos bányász sikamikát fölváltja az Anomália szkenner melyet a galaxis térképen tudsz aktiválni. Ez egy bizonyos rádiuszban szkenneri az adott szektort, hogy van e valami a rendszerben. A felfedezettség métert pedig lecserélték az anomália méterre. Az anomáliák eddig általában a bolygókon voltak, de most visszatért az első részből az űrbéli anomália fogalma is szóval nem csak a bolygókon találhatunk jó dolgokat, hanem a fagyos űrben is.  Az anomáliák többsége valami értékes anyagot tartalmaz, vagy valamilyen felszerelési tárgyat mely vagy a galaxy at war vagy a karakterünk tud használni, ereklyét és így tovább, de az biztos, hogy ezek a felfedezések hatással lehetnek a játék vég kimenelére . De mint minden dolognak itt is beleraktak egy izgalmas dolgot még pedig a szkennelések által fölhívhatod magadra a figyelmet egy kaszás uralta szektorban, és ha fölfedeznek, akkor biza, iszkiri, ezt egy kaszás tülkölés jelzi + a kép bal alsó sarkában a Kaszás „észlelés” méter. Ilyenkor egy vagy több kaszás ugrik a rendszerbe és elkezdenek üldözni és nekünk el kell hagynunk a rendszert a térköz relén keresztül. Hogyha a kaszások elkapnak, akkor könnyen Game Over lehet a vége.

Szóval izgalmak nem csak a földön, de már az űrben is izgalmak várnak minket. A játék megjelenése 03.09, és aki még nem rendelte meg az most tegye ugyanis csak nálunk 8900 forintért tudjátok beszerezni a Mass Effect 3 PC verziót.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

2 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: