Home Egyéb Mass Effect 3 – Offical Xbox 360 Unboxing

Hát már nagyban írják a lemezeket a gyártók! Készülnek a Borítók és hamarosan már a boltokban landolnak Amerikában még kevesebb, mint 13 nap, nálunk  csak 3 nappal később fog megérkezni a Mass Effect 3.  Hogy továbbra is kínozzák a népet most egy unboxing videót kaptunk melyben láthatjuk az Xbox-os kiadás eddig gamer szem által nem látott belsőségeket és a legrafináltabb részt nem is mondom, meghagyom nektek eme „felfedezés”  örömét.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

4 Hozzászólások to this post
    • Nem attól lesz hosszabb egy játék, mert több DVD-s…

      De megnyugtatlak, legalább ugyanolyan hosszúságú lesz, mint az elődje. Sőt nagy valószínűséggel hosszabb. A 2. részben 30-as szint volt kb. a max, a 3-ban 60, de ez mondjuk nem jelent semmit, mert lehet gyorsabban és többször lépünk szintet. Kb. 40 ezer sornyi szöveget regisztráltak a 3-ban, míg a 2-ben 25 ezer körül volt, de úgy hallottam, hogy az új részben sokkal többször felszólalnak a társak és nem lesznek olyan „élettelenek”. Illetve 82 percnyi átvezető videót rögzítettek, ami felér egy film hosszúságával és ez azért nem semmi egy játékban, szóval ne a hosszúságtól félj, hanem inkább milyenségtől.

      • Én nem félnék a helyedben a minőségtől sem, se az ME1 se a 2 nem volt tökéletes játék, mind2-ben voltak rendkívül idegesítően megoldott részek, viszont a történet és a játék prezentációja nagyjából bármit képes volt elviselni. ME3-ban a gameplay szerintem javult, habár van máris 1-2 megoldás ami szerintem nagyon rosszul sikerült: ilyenek a gránátok pl.. Félek még, hogy betesznek valami bányászós mini játékot, ami szintén rendkívül unalmas fölös perceket jelent majd.

%d bloggers like this: