Home Egyéb Hivatalosan is megerősítették a Mass Effect 3 megjelenés napi DLC-jét.

Michael Gamble a Kanadai Bioware közösségi felelőse meg erősítette, hogy igazak a From Ashes DLC pletykái és a DLC mind három platformra elérhető lesz már a megjelenés napján. A PC-s Digital Deluxe vagy N7 Collector’s Edition tulajok amolyan pluszként fognak hozzá jutni.
Akik egyikre se ruháztak be a fentiek közül azok ne szomorkodjanak, a From Ashes elérhető lesz 10$ körüli áron, Xbox Live-on meg feltehetően 800 MS pontba fog fájni.

A kiegészítő tartalma nagyon ígéretesnek tűnik, és innentől erős SPOILER a dolog.
Xbox Live Marketplacen egy időre meg jelentek a From Ashes DLC-re utaló jelek, amik alapján arra lehetett következtetni, hogy a kiegészítő által egy Prothean csapat társsal leszünk gazdagabbak, nagyon érdekesnek tűnik a dolog hiszen a Prothean civilizáció a jelenlegi előtt volt fent, és le lettek aratva a Reaperek által.
Ha igaz az a pletyka is hogy a játék sorén szert teszünk egy Reaper csapattársra is akkor már előre borítékolhatjuk hogy a játék még a vártnál is epikusabb lesz és szem nem fog szárazzon maradni, reméljük őt már DLC nélkül is a csapatunkba tudhatjuk majd.

 

Hasonló cikkek
0 5462

0 2115

10 Hozzászólások to this post
  1. Ez még mind semmi, de az ötvenezer éve szunnyadó proteán még angolul is fog tudni 🙂
    Egyébként az látszik, hogy a kinézetét illetően a Collectorokból merítettek ötletet érthető módon. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy akkor kiket ábrázolnak az Ilos-on és Kasumi küldetése során is látható proteán szobrok, mert a kettő elég távol áll egymástól.

  2. A kedves “drakomen” kolléga azért átereszthetné a híreket egy helyesírásellenőrzőn, ha már alapsuliban nem tanulta meg a dolgot… Mert így publikálni enyhén szólva is vérgáz. Csak egy 12 soros hír, de hemzseg a hibáktól.

    Amúgy a hírhez meg annyit, hogy ha ez a reaperes pletyka is igaz, akkor el sem tudom képzeli milyen bonyodalmak lennének már ebben a 3. részben. Hirtelen felbukkan egy élő Prothean, egy lázadó Reaper… Durva lenne az biztos.

Írj hozzászólást

%d bloggers like this: