Home Egyéb Mass Effect: Megtorlás könyvismertető

Hamarosan megjelenik kis hazánkban a Mass Effect könyv széria harmadik kötete mely a Retribution avagy Megtorlás névre hallgat. A Könyv November tizennyolcadikán jelenik, meg és akik előrendelték azok már a jövő hét hétfő, kedd, szerda folyamán hozzájuthatnak.

A Könyv bolti ára: 2990,-Ft  de nálunk esélyetek van 35% kedvezménnyel hozzájutni. Fontos megjegyezni, hogy a webshopban található árak tartalmazzák a posta költséget is melynek ára 890,-Ft. Ezúton is szeretnénk jelezni azon előjegyzőinknek, akik a régi árral rendelték elő, hogy újra adják le rendelési igényüket a webshopban, hogy az esetleges kellemetlenségeket elkerüljük.

Az emberiség elérte a csillagokat és csatlakozott az idegen fajok galaktikus közösségéhez.  Az ismert űr peremén azonban ott lapulnak a Kaszások, egy élő csillaghajókból álló faj, akiknek ördögi terve, hogy „learatják” a galaxis élőlényeit, saját sötét céljaik elérése érdekében.

A Titokzatos Ember, a Cerberus vezetője – az egyike azon keveseknek, akik tudják az igazságot a Kaszásokról – az emberiség fennmaradása érdekében kétségbeesett tervet dolgoz ki, hogy megtalálja az ellenség gyenge pontjait. Azért, hogy tanulmányozhassa a Kaszásokat, módosított implantátumokat, az idegen technológia alkotásait kell beültetnie valakibe, s ő már tudja is, ki lenne a tökéletes alanya a kísérleteknek: a korábban a Cerberus ügynökeként dolgozó Paul Grayson.

Amikor Kahlee megtudja, hogy Grayson eltűnt, az egyetlen olyan emberhez fordul segítségért, akiben megbízhat: a Szövetségi háborús hőshöz, David Andersonhoz siet. Együtt útnak indulnak, hogy felkutassák a Cerberus titkos bázisát, ahol Graysont fogva tartják, de nem csak ők vannak a nyomában. Az idő pedig vészesen fogy.

A kísérletek során a Kaszások technológiája kifordítja önmagából Graysont. A fejében visszhangzó idegen hangok egyre követelőzőbbé válnak, s félő, hogy elemésztve a férfi ép elméjét a Kaszások rászabadulnak a gyanútlan galaxisra.

 

A regény a Bioware Mass Effect című, felnőtteknek szóló játéka alapján készült.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

3 Hozzászólások to this post

%d bloggers like this: