Home Egyéb Project Lazarus: Mass Meeting

Hát eljött ez a nap. A Project Lazarus nem titok többé. Ahogy a fenti videóból is kiderült, egy általunk szervezett rendezvényről van szó, amely a Tuan Kiadó, az Electronic Arts Magyarország és a Magyar Hangya támogatásával valósulhat meg. A rendezvény a  Mass Meeting nevet kapta és a programjai közt szerepel az első szülinapunk alkalmából meghirdetett nyereményjátékunk nyerteseinek kihirdetése. Megéri-e eljönni azoknak is akik nem vettnek részt a játékban? Természetesen igen! Minden látogató részt vesz egy sorsoláson, melyen értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra. Továbbá lesznek még más nyereményjátékok, amelyeken további ajándékokat nyerhettek meg, amennyiben ellátogattok november 26-án az Odeon Lloyd Moziba. Ezekről, a rendezvény részletes programjáról és a megnyerhető ajándékokról a későbbiekben kaptok majd további információkat. Továbbá a rendezvényen kerül leleplezésre a weboldalunk legújabb teljesen újragondolt design-ja, valamint az új webshop rendszerünk is.

Tessék gyártani a minőségi novellákat és rajzokat! Amint láthatjátok megéri. 🙂

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

20 Hozzászólások to this post
    • Szerintem inkább utána…

      Meg aztán az oldalon is csak kint lesz az eredmény a kutyafáját 🙂

      Ja, és eszembe jutott valami 🙂
      Ez ugye most nem fog valami „Kész átverés” jelenetbe torkollani, mert hogy a szombati humor is esedékes? (Sokan elég morcosak lennének érte…)

  1. Szó se róla hogy szombati humor, azt most fogom kitenni:D
    Igen, Max jól sejti, utána kap értesítést, és kint lesz az oldalon is.A nyeremények a nyertesekhez való eljuttatását valószínüleg a postára bízzuk, de ha valamely díjazott az egyik szerkesztőhöz viszonylag közel lakik, akkor személyesen adjuk át azt(ha az illető belemegy, még interjút is csinálhatunk vele,ami kikerül az oldalra:P)DE még is azt mondom hogy aki tud jöjjön el, nem bánja meg!!!

%d bloggers like this: