Home Egyéb Project Lazarus

Sziasztok új Project-et indítunk ami a wikipedia és a Seraphim project együtt eltörpül mellette ennek a Kódneve Lazarus.  Vajon mi a Lazarus  egy újabb videó vagy valami meglepetés vagy vicc? A Lazarus név Shepard parancsnok föltámasztását célzó programhoz lehet kötni de ez most egészen más lesz de  jelenleg igen keveset árulhatok el.

Jelen állások miatt a Mass Effect.hu nyereményjátékot újra megnyitjuk és November 15-éig várjuk a műveket illetve a Kvíz kérdéseket.  Akik eddig beküldték a műveiket azoknak lehetőségük van arra, hogy módosítsák,finomítsák vagy teljesen új művet készítsenek.

Akik esetleg nem tudnák a szabályokat azok ezen a linken keresztül elolvashatják.

Akik beadták és várják a végét:

Elnézéseteket kérjük emiatt az egész miatt de jelen pillanatban a Lazarus Project nagyon fontos mind az oldal és mind a Magyar közösség részéről és ez a nyereményjáték alapja a Project Lazarus-nak.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

33 Hozzászólások to this post
    • Csatlakozom a kakisok csoportjához. Ovónéni tessék lecserélni a pelusom… 😀
      És azok akik már az első időpont előtt beadták érvényes műveket? Milyen kegyben részesülnek? Megkapják a „Ki várt legtöbbet?!” különdíjat? Mennek tovább vagy újra be kell adniuk?!

  1. Bár kicsit furcsállom a dolognak azt a részét, hogy újra lehet pályázni, ugyanis a záros határidő miatt kicsit elkhamarkodtam a dolgot, de arra korántsincs idő, hogy újat kezdjek :S Ugyanakkor izgatottan várom, hogy a Project Lazarus ezmiez!? 😀 Ráadásul valamilyen formában kötődik a nyeremjáték is hozzá? Hm…mi lehet ez? 😀

  2. Egyébként hányan és kik vesznek részt a zsűrizésben? A nyeremények terén gondolom maradt az eddigi felállás, már, hakiadhattok ilyen infot, ami nem lenne rossz 😀 Már csak azt nem értem, hogy miért raktatok ki három eddig beérkezett műve míg a többit nem, ha ez a helyzet. A versenyhelyzetnek szvsz nem annyira kedvez ez :S

  3. Egy pillanatra belegondoltam hogy esetleg Mass Effect asztali szerepjáték fejlesztés bújik meg a Lazarus Project mögött, és hát megállt a szívem arra a pillanatra, mert én már pár hónapja dolgozok rajta XD, nyugtassatok meg, hogy nem ilyesmi (mert ha igen, én dobhatom ki ami eddig megvan…nem panasz, csak most izgulok :D)

  4. Bár ez egy kicsit most bosszantó, hogy ez a harmadik időpont. És még mindig semmit nem tudunk. Most félre azzal, hogy mi korrekt azokkal szemben, akiknek már az első időpont előtt meg volt a pályázatuk. Mivel most eléggé nagy az időintervallum javasolnék valamit, De csak is az első kőrösöknek:
    -Hadd adhassanak be még egy pályaművet, de a nevűk továbbra is csak egyszer szerepelhessen a nyereményjátékba.
    -Viszont ha tényleg arról szól a Lazarus amire gondolok, akkor megérdemelnék, hogy kétszer benne legyenek.

      • Bocsi! A Hajnali lilaköd egy kicsit túlságosan elborította az agyam. Most így visszaolvasva tényleg nem valami érthető. Egy kis módosítás ráfér. De csak is az első kőrösöknek:
        -Hadd adhassanak be még egy pályaművet, úgyhogy az először beadott is versenyben marad a rajznál a Holdfény által felajánlott figurákra van nagyobb esélyük (2 rajzzal), novellánál pedig a könyvcsomagra van nagyobb esélyük( 2 novellával), de a nyereménysorsoláson nevűk továbbra is csak egyszer szerepelhessen..
        –Viszont ha tényleg arról szól a Lazarus amire gondolok, akkor megérdemelnék, hogy kétszer benne legyenek. ( 😮 ezekszerint NEM a művek hivatalos publikálásáról van szó a Tuan-nal karöltve)
        Visszamentem a gyerekszobámba, úgy is túl sokat jártatom a számat itt is és a fórumban is. Hagyok mást is szóhoz jutni.

  5. Miután lezárult az eredeti határidő, úgy gondoltam, jó esélyem lehet helyezésre, de így valóban sokaknak, sok új lehetőség és idő nyílik arra, hogy esetlegesen nagyobb időigénnyel rendelkező rajzohoz kezdjenek neki, viszont sokak szerintem nem szeretnének újra pályázni, de az esélyeik természetesen csökken(het)nek.

    Száz szónak is egy a vége, nem a legfairebb így, de már így alakult, aztán majd meglátjuk mi lesz a vége 🙂

  6. Hát, ennek nem igen örülök, eddig is tűkön ültem. De akkor felteszek egy kérdést. Annyiban lehetséges pl: Photoshop használata, hogy a képet rendesen megpróbáljam szkennelni darabokban, majd összeillesszem a programon belül? Mert akkor jobb lenne a kép minősége. Ha már ez elmaradt anno szűkös határidő miatt nem tudtam ezt megkérdezni.

  7. Csinálhattatok volna akár két pályázatot is, nem igazán érdemes véleményem szerint újra és újra megnyitni az egészet, még akkor sem, ha immáron (ahogy én értem) kicsit nagyobb nívót fog kapni az egész. Sokaknak visszatetsző lehet és bazi nagy kérdőjelek merülhetnek fel :D)

  8. Bizony vannak nagy kérdőjeleim, de se baj (fő az optimizmus) …. bár tényleg volt pár olyan dolog amit nem tartok túl fairnek és remélem -e végett kellett meghosszabbítani a kiírást.
    …úgy is eléggé összedobatnak érzem melómat, csinálok egy újabbat igényesebben kifestve.ennyi.

  9. Azért elég nevetségessé teszitek magatokat ezzel a folyamatos tili-toligálással (meg hiteltelenné a következő játékot, mert minek küldjünk majd be az első dátumra, amikor lesz majd még hat másik dátum…). Egyszer még érthető, nem jött be elég mű, vagy hasonló okok teljesen elfogadott dolgok egy pályázat hosszabbítására (mondjuk az már nem, hogy hopp, kitaláltok még egy játékot, amit bele akartok nyomni). De hogy aztán megint kitoljátok, az már röhej. Miért? Mert van egy projekt… Aztán? Hetekkel ezelőtt még nem tudtatok róla, hogy lesz ez a projekt? Ha igen, oldottátok volna meg úgy. Ha nem, akkor meg arra ki lehetett volna írni egy új játékot. Azokkal ez baromira nem fair, akik már az első körre megcsinálták (köztük én is), most ők várnak, meg olyanokkal kerülnek szembe, akiknek sokkal több idejük van elkészülni. Mert szép dolog a javítási lehetőség, de az nem ugyanaz, mintha háromszor annyi hétig dolgozhatok rajta. Szóval bosszantó! De hát ez van, ugye… Na majd lehet én is kicsit ránézek a novellámra, hátha tudok még valamit kezdeni vele, hogy érjen is valamit ez a sokadik bónusz idő.

    Viszont arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit takar ez a Lazarus Projekt. Csak nem egy élő Shepardot kreáltok. 😀

    • Dzsejt igazad van de mi amikor ki írtuk ezt a nyereményjátékot nem voltak meg azok a lehetőségek amik most. Jelen pillanatban itt a szerkesztőségen belül eléggé kemény munka folyik a Lazarus Project miatt ugyanis olyan felajánlást kaptunk ami 2 napos döbbenetet hozott a szerkesztőségre aztán ijedtséget végül felismerést és megnyugvást.

      Mikor hallottuk az ajánlatot és azt, hogy ezt csakis November végén lehet kész a Project mi is húztuk a szánkat de utána megláttuk a hosszútávú lehetőségeket az egészben és bólintottunk vállalva azt a kockázatot, hogy lejáratjuk magunkat illetve kitör egy forradalom itt az oldalon. Ezért is engedélyeztük a Pálya művek módosítását fejlesztését, hogy aki csak összekapkodta (volt 1 pár) azok jobban rákészülhessenek erre az egészre.

      Ha a Project jól halad és minden tisztázódik akkor még a kitolt határidő vége előtt leleplezzük a Project-et. De addig amíg nem tisztázódnak a dolgok addig nem akarunk semmilyen hamis illúziót elültetni senkinek a fejében ezért van a nagy titkolózás.

      És ezzel is szeretném fölhívni mindenkinek a figyelmét, hogy közel 26 napotok van arra, hogy valami jobbat alkossatok.

  10. Szerintem mindegy amúgy. A több idő annak is jó, aki már beküldte. Jobban megcsinálhatja, vagy éppen kibővítheti pár elemmel, ami később jutott eszébe. Egyszer úgy is ki lesz hirdetve az eredmény. Bár ez a + egy novella, és + egy rajz ötlet amit fentebb javasoltak tetszik.

%d bloggers like this: