Home Egyéb Mass Effect 3 Multiplayer: Az első trailer és képek

Elindult a hivatalos MassEffect3 multiplayer oldala!

Ezen az oldalon minden korábbi információ megtalálható amit eddig közzé tettünk nektek, valamint játékmenetképek és az első videó.

 

    

    

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

7 Hozzászólások to this post
    • Dehogy nem! Még rosszabb lesz mint a kritikus sztori elemeket tartalmazó DLC-k… a Játék legalább negyedét a multi teszi majd ki, pont mint a Mass Effect 2 DLC-i, és sokan fognak sok mindenből kimaradni. „Éljen a MULTIPLAYER MÁNIA!!!!

        • Még szép hogy Torrent-ről szedem le! Minden tiszteletem a Bioware cégé, imádom a játékaikat, de nagy hirtelen nincs 15 000 fölös forintom. Merem állítani, hogy ha fele ennyiért adnák, akkor is óriási lenne a bevételük (,mert többen vennék meg), csak túl nagy a profit orientáltság.

          Ettől függetlenül őszinte tiszteletem feléjük, mert megoldották a szoftver kalózkodás problémáját. Nagyjából legalább is: A játékaik nagy része DLC-kben van, az a csoda, hogy az alap lemezzel elindul bármi is. Tehát két lehetősége van az embereknek: Megveszed a játékot horribilis összegekért, és akkor a hiányzó részeket is megveheted horribilis összegekért, vagy kockáztatsz nemegy vírust, nem-működést, és BUGos cracket, hogy esetleg felét kijátszhasd. Ügyes és olcsó megoldás.

          • Ha jól tudom, nem most jelentették be, és nem is most fog megjelenni, hogy neked ennyire hirtelen kelljen elővenned azt a 15 ezer forintot. Tavaly decemberben jelentették be, jövő márciusban jön ki, több mint egy év alatt, ha nagyon akarsz össze tudsz gyűjteni „15 ezer” Ft-ot (a második rész collectors edition-je volt 9 ezer, csak úgy szólok). Jó, persze előfordulhat, hogy valakinek tényleg úgy alakulnak a dolgai, hogy tényleg nem tudja megvenni, de szerintem ha nagyon akarnád, megpróbálnád össze gyűjteni rá a pénzt 😉 A DLC-k azért annyira sok mindent nem adtak, ha bár valóban sokat növeltek a játékélményen és a játékidőn. Amúgy a DLC-ket én sem vettem meg, főleg mivel EA bácsinak köszönhetően nem érhetőek el kis hazánkban. De az alapjáték kötelező vétel.

          • theProtein, van igazság abban amit mondasz, lehetett volna spórolni, ha augusztusig nem egy új gépre gyűjtöttem volna, hogy egyáltalán az ME2-t ki tudjam játszani. és továbbra is kitartok amellett, hogy ha fele ennyi be kerülne, akkor is óriási lenne a bevétel.

%d bloggers like this: