Home Egyéb Két ME 3 kishír

Megint igencsak híján vagyunk Mass Effect 3-as újdonságoknak, de ma erre a két kicsi hírecskére bukkantam széles e interneten:

Drew Karpyshyn, a Mass Effect vezetőírója, a Mass Effect 2 társírója és a Revelation, Ascension és Retribution regények szerzője nem vesz részt a Mass Effect 3 munkálataiban mivel jelenleg a Star Wars: The Old Republic című MMORPG és a hozzá kapcsolódó tartalmak írására fókuszál, olvasható Casey Hudson főproducer twitterén. Így a Mass Effect 3 történetéért az eddig mind a két részen dolgozó, az ME 2-nél a másik vezetőíró szerepét betöltő Mac Walters lesz a felelős. De mivel a Mass Effectet már a kezdetektől fogva trilógiának szánták, nem lehetetlen, hogy Karpyshyn úr már előre megírta a történetet. A vezetőíró cseréje nem szükségképpen jelent rosszat, és ha lehet, még kíváncsibban várjuk a harmadik részt, amivel új zeneszerzőt is köszönthetünk Clint Mansell személyében (személy szerint nekem hiányozni fog Jack Wall és Sam Hulick…)

A második hír leginkább Xbox 360-on játszó olvasóink számára lehet érdekes, ugyanis nemrég kiderült, hogy a Mass Effect 3 három lemezes lesz.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

2 Hozzászólások to this post
  1. Az, de király!Egyébként szinte sejtettem. Gyönyörű!
    Az első rész egy lemez, a második rész két lemez, a harmadik rész három lemez!
    Ismerek egy pár játékot ami háromlemezes. Ekkora tartalom már eposzi hosszúságot jelent és sok sok sok sok sok sok tízen órát a játékidőben! Például: Lost Odyssey háromlemezes végigjátszás 114óra!

%d bloggers like this: