Home Egyéb Mass Effect 3 Comic Con összefoglaló

Ma itthoni idő szerint hajnali 2-től fél 4-ig lezajlott a Mass Effect 3 blokk a Comic Conon, San Diegóban. Nem derült ki annyi érdekesség, mint egy hónapja az E3 expón, de így is gazdagabbak lettünk némi új információval. Én végignéztem a műsort livestreamen – nem kevés koffeinnel a szervezetemben – , most az én „élménybeszámolóm” olvashatjátok.

Helyi idő szerint délután 5, itthoni idő szerint hajnali 2:

Casey Hudson főproducer és Jesse Houston producer urak bemutatják a Mass Effect 3 demót – a demó ugyanaz volt, mint amit az E3-on láthattunk – a krogan hercegnő megmentése Mordin Solus professzor segítségével – így a képek és a helyszínek már valószínűleg mindannyiunk számára ismerősek voltak. Sajnos ezúttal sem jutottunk tovább az Atlas mechnél, pedig jó lett volna még látni némi gameplayt…

Watch live streaming video from biowaretv at livestream.com

A bemutató alatt Mr. Hudson rajongói kérdésekre válaszolt, amiket a twitteren vagy élőben lehetett feltenni a BW stábjának. Nem tudom, hogy a kérdések voltak ennyire közhelyesek, avagy megszűrték őket, de itt gyakorlatilag semmi új nem volt – a „Ki a kedvenc szereplőd?” „Hogy állunk a multiplayerrel?” és „Lesz-e Mass Effect 4?” kaliberű kérdések nem feszegették az izgalom határait, és csak olyan válaszokat kaptunk rá, amiket már hetek óta olvashatunk a neten.

Helyi idő szerint 17:21, itthoni idő szerint 2:21:

Véget ér a kérdezz-felelek, közel félórás szünet következik, ahol korábbi műsorok ismétlését vetítik. Mivel úgy nagyjából este 11 óta néztem a BioWare TV-t, negyedgyére valahogy nem volt izgalmas a Dragon Age II legújabb DLC-jének bemutatása, de voltak érdekes dolgok is: interjú Alli Hillissel, Liara hangjával, pár jelmzes ember bemutatkozása és egy kérdezz-felelek a BioWare író-nagyágyúival: Mac Walters (Mass Effect 2 és 3), David Gaider (Dragon Age: Origins és Dragon Age II), Drew Karpyshyn (Star Wars: Knights of the Old Republic, Mass Effect, Star Wars: The Old Republic) és Alexander Freed (Star Wars: The Old Republic).

Watch live streaming video from biowaretv at livestream.com

Helyi idő szerint 18:05, itthoni idő szerint 3:05:

Időközben elindult a Mass March felvonulás, műanyag omnibladekkel felszerelkezett Mass Effect-rajongók serege vonult végig a rendezvény helyszínén és már vissza is értek, és várva várják Casey Hudson bejelentését: aki először egy sztárvendéget hív be, aki nem más mint Jennifer Hale, a női Shepard hangja – és aki mellesleg igencsak kedvelt rajongói körökben. Az elkövetkező néhány percben egy rövid interjút hallhatunk Ms. Hale-lel, amiben elmeséli milyen volt a Mass Effect sorozaton dolgozni, illetve játszani vele.

Nem is húzom tovább az idegeket, elérkezett a nagy bejelenés ideje, amit Casey Hudson és Jennifer Hale közösen tesznek meg: a rajongók dönthetik el az alap női Shepard parancsnok kinézetét, szavazás útján. Ez talán nem akkora durranás, amire számítottunk, de mindenképp mérföldkő a BioWare-nek, akik mostantól a női Shepardöt is aktívan beveszik a játék reklámozásába. Valamin bejelentették a női Shepardös trailert is.

Szavazni itt lehet a 6 kinézet közül valamelyikre: http://www.facebook.com/masseffect

Watch live streaming video from biowaretv at livestream.com

Lényegiben ennyi volt a tegnapi Mass Effect a Comic Conon. Nem izgalmasnak mondanám, hanem érdekesnek, ugyanis akit érdekelnek a háttérinfók és a szerkesztőség véleménye, igazi csemegének találhatta a műsort.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

7 Hozzászólások to this post
  1. Valaki az Alli Hillis interjú linkjét kitudná rakni kommentben?

    Amúgy szerintem nem semmi hogy a szinkronszínészek is játszották a játékot. Ez már valami. Szerintem ez egy picivel több nekik mint egyszerű munka. Jennifer Hale-nek legalább is biztosan. 😀

    • Köszönöm a linket. Valami hiba volt a jelszavammal, ezért újra kellett regisztrálnom ahhoz, hogy megköszönjem.
      Egyébként érdekes volt. teljesen más a színésznő egyénisége mint Liaráé. Kellemesen csalódtam. 😀 És úgy tűnik ő is szereti amit csinál.

%d bloggers like this: