Home Egyéb Mert a rajongók ellen még Wrex sem tud védekezni…

Mindenki kedvenc kroganját sem kímélik a rajongói, az interneten róla is rengeteng fanart terjed, nos akiknek az agya ilyenek kitalálására képes… hát annak vagy valami komoly baja van vagy tényleg rengeteg a szabadideje. 😀 Folytatás a Tovább után.

1.  Kép:

Toy Effect. Avagy a Mass Effect még a játékokat sem hagyja nyugodni.

A kép poénforrása az ME első részében keresendő, amikor is Wrex-szel a Vermáron összetűzésbe keveredünk, hisz el kell pusztítanunk a krogan klónozóüzemet. Ennek természetesen Wrex nem igazán örvend. Íme a kép Toy Story felfogásban:

 

2. Kép

Wrex, a mikulás

Az a városi legenda járja, hogy Urdnot Wrex minden karácsony este mikulásruhát húz fel,  melyen a piros festék vorcha harcosok vére,  a szánját bilincsbe vert turiánok húzzák, és ebben a szerelésben ijesztgeti az embergyerekeket. Hogy ebből az állításból mennyi igaz, azt pontosan nem tudni, de annyi biztos, ezt a képet nehéz lesz kimagyarázni:

3. Kép:

Wrex, a korcsolyakirálynő(?!)

Azt hiszem ehhez nem tudok kommentárt fűzni. A kép magáért beszél.

 

 

4. Kép

Wrex, a plüssfigura

Krogan akciófigurával már volt dolgunk (név szerint Urdnot Bakával, akinek akciófiguráját most 10% kedvezménnyel veheted meg a Mass Effect boltban 😉 ) de plüssfigurával eddig még én sem találkoztam.

 

 

5. Kép

Wrex, a paripa

Hasonlóan tudok ehhez is hozáállni, mint a jégkorcsolyázóshoz, valami hihetetlen torz elme szülötte mindkettő. Talán ugyanazé a torz elméé?

 

 

6. és egyben utolsó kép

Nahát ennek is a végére értünk, Wrex fanart gyűjteményem utolsó darabja eme kép,melyen azt látni hogy Tali maszkja mögül bizony Wrex figyel a nagyvilágba.

A kép azért is úgymond időhöz illő, mert az én drágalátos Mass Effect 2 nevű ismerősöm a minap tette ki az alábbi kérdést, miszerint szeretnétek-e látni Tali arcát a Mass Effect 3-ban. Nos, a szavazás eddig elég egyoldalú (20.733 igen és 3.370 nem), de ha valaki még szavazni akar az még nyugodtan megteheti. Én például az igen-re szavaztam, de remélem a játékban nem ezt fogom viszont látni… de nem is húzom tovább az időt, itt a kép:

 

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

3 Hozzászólások to this post
  1. Az a paripa, az nem szimplán paripa, hanem egy „Én pici pónim”. Jaj, magyarul lövésem sincs róla, hogy hogy van, de még a cutie-markja is ott van a farán.

    (Ne kérdezzétek, honnan tudom… 😀 … *balra el My Little Ponyt nézni…*)

%d bloggers like this: