Home Egyéb Mass Effect 3-at mindenkinek!

A Mass Effect játékok egyikei a legösszetettebb RPG-knek, amikben figyelnünk kell a felszerelésünk minőségére, társainkkal való kapcsolatunkra, a párbeszédekben elhangzottakra, döntéseinkre ill. azok következményeire, valamint nem utolsó sorban a harcban is helyt kell állnunk.

Frank Gibeau az Electronic Artstól elárulta, hogy a harmadik Mass Effect játék nem csak a hardcore rajongóknak, a hanem az átlag gamereknek is készül – tehát nem kell részletesen, az utolsó bitig ismerni az univerzumot ahhoz, hogy élvezhető legyen, illetve az előző játékok végigvitele sem kötelező. A mindenki felé való nyitást többek közt a Kinecttes hangvezérléssel, valamint több RPG- és sztorielemmel próbálják elérni. Azonban a hardcore gamereket sem szeretnék elveszíteni, ezért megígérték, hogy a játék nem fog veszíteni a korábbi részek minőségéből.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

3 Hozzászólások to this post
  1. Sokat akar a szarka de nem bírja a farka…

    Túl sok ilyet láttam már…

    „A Mass Effect játékok egyikei a legösszetettebb RPG-knek, amikben figyelnünk kell a felszerelésünk minőségére…”

    Aha… a ME 2-ben is?

    Ma egy kicsit pesszimista vagyok :S

    (Mellesleg ugye tudja mindenki, hogy most a nyáron elvileg nem csak az E3 van, hanem a németországi Games Convention (vagy akárhogy hívják is) szóval ott is várható egy kis Mass Effectes trailer, bemutató, miegyéb…)

%d bloggers like this: