Home Egyéb Miranda, Jacob és Thane a Mass Effect 3-ban

Ismét bővült a Mass Effect 3-as visszatérő szereplők tábora: ezúttal Miranda Lawson, Jacob Taylor és Thane Kriost üdvözölhetjük újra a játékban – az információt Casey Hudson főproducer közölte egy Twitter-bejegyzésben.

Thane visszatérése nem meglepő, mivel őt választották a tavalyi év legjobban kidolgozott videójáték-szereplőjének és a rajongók közül is sokan kedvelik az érző szívű drell bérgyilkost. Sokkal érdekesebb a két Cerberus-ügynök, Miranda és Jacob újbóli szerepeltetése, ugyanis egyikőjük sem örvendhetett túl nagy szeretetnek a játékosok körében. Egyesek szerint Miranda túl ellenséges és fennhéjazó volt, és a hátsó fertályán kívül semmit nem lehetett szeretni benne; Jacob pedig megszerezte a 2010-es év legirritálóbb videójáték-karaktere címet – azt hiszem, ezt nem kell kommentálnom…

Tekintve Shepard és a Cerberus viszonyát az ME 3-ban, Mr. Hudson nem árult el részleteket a visszatérésükről, mivel az szervesen kapcsolódik a fő történetszálhoz és túl sok spoilert tartalmazna.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

9 Hozzászólások to this post
  1. thane sokakkal megkedveltette magát (szerintem bár írtátok is) miranda védelmében viszont annyit hogy kezdetben ellenséges volt… viszont gyorsan változott a jelleme (szerintem) megaztán ha őt választottátok társnak amikor megsemmisítettétek a begyűjtő bázist (amennyiben megsemmisítettétek) ő spec úgymond bemutat az illusive man-nek Jacob meg 1 jellegtelen figura ő spec feleslegesnek mondható (szerintem)

  2. Mirandának én örülök, kövezzen meg, aki akar, én komlyan megkedveltem őt, Jacobbal sincs semmi bajom, szerintem csak azért nem kedveltük meg, mert nem tudtuk jól megismerni, mert kevés interakció volt vele. Thane-nek is örülök, bár nem tudom, hogy oldják meg, meggyógyul-e, vagy ha nem, akkor még meddig marad.

  3. Örülök neki, hogy Miranda és Jacob is benne lesz a folytatásban.
    Én szintén nagyon kedveltem Mirandát. Az elején ugyan nagyon öntelt és a cél szentesíti az eszközt típus, de a történés folyamán remekül ki lehet ismerni.
    Jacobbal is meg voltam elégedve.
    Thane is kiváló karakter!
    Szerintem valami úton módon, vagy lesz valami ellenszer a betegségére, vagy csak rövid ideig lesz az ME3-ban. Bár nem lenne rossz, ha végigkísérné a történetet.

  4. Ismét egy jó hír! Örülök, hogy Miranda visszatér, első végigjátszáskor vele jöttem össze, bár most a második végigjátszásban már vannak bonyodalmak, mert az első részben összejöttem most Liarával, és ismét egymásra találtak egymással, de lehet, hogy megcsalom Mirandával. És így, hogy mind a két szereplő benne lesz a 3. részben, kíváncsi vagyok, hogy mit fog okozni a szerelmi háromszög…

  5. Nekem is tetszett Miranda karaktere, mondjuk kezdetben a kinézete, de ahogy haladt a történet és jobban meg lehet ismerni egyre inkább meg tetszett a jelleme is. Az elején tényleg ellenséges és fennhéjazó volt, ehhez kétség sem fér. A „tökéletes” nőről kiderült, hogy ugyanolyan ember, mint bárki más. Meg vannak a saját problémái, és nagyon zavarja, hogy őt „tökéletesre gyártották”. Ebben hasonlít szerintem Jack-ra is. Kívülről kemény, de ha foglalkozol vele, kiderül, hogy igazából mennyire törékenyek és sebezhetőek. Ez Jack-re főleg igaz.

  6. Huu..Én nagyon örülök,hogy Miranda benne lesz.Egyik kedvenc a játékból.(Meg amúgy a színésznőt is nagyon szeretem,aki ihleti Mirandát,Yvonne Strahovski.Imádom a Chuck sorozatban is…:))..) Én személy szerint Jackobnak is örülök..tényleg nem valami nagy szám,de én mindig vele és Mirandával mentem/megyek minden „küldetésre”.:))
    Thanenek is nagyon örülök csak Ő nálam meghalt a játék végén.Mellette még Légió is és Jack is,de ők is csak akkor mikor mentünk a Kaszások felé,és a kis gépek vagy mik belelőttek a Normandiába.=//..Igazából szerintem legyenek benne azok a szereplők akik kulcsfontosságúak voltak a ME2-ben.Az egyet még nem vittem végig most telepítem,és mindjárt neki is ugrok.Én fordított sorrendben játszok..;DD

%d bloggers like this: