Home Egyéb Nem lesz új románc a Mass Effect 3 ban.

PCgamer múlt hónap megkérdezte Casey Hudson-t arról hogy várhatóak e új románcok a Mass Effect 3 dik részében? Ugyanis nem csak régi karakterek térnek vissza hanem újak is lesznek akikkel együtt harcolunk  majd a kaszások ellen.  Eddig 1 új karakterről beszélhetünk akit James Sanders -nek neveztek de mára már új neve van James Vega.

Továbbá megerősítést nyert az hogy Tali továbbra is a csapattagunk marad és Wrex erről a  Partnerünk oldalán olvashattok .

Casey elmondása szerint nem igazán lesznek új karakterek a harmadik részben ezért nem igazán lesznek új romantikus szálak a következő részben. Ha az első részben valakivel összejöttél (Ashley,Kaidan,Liara) és a második részben nem volt románcod akkor a harmadik részben ismét esélyed van arra hogy romantikus kapcsolatot építs ki vele.  De ha az első és második részben volt románcod akkor ez nem kevés új szituációval fog járni. ( szerk megjegyzés: Itt gondolhatjuk azt hogy nem kis balhé lesz a karakterek között).

Továbbá előkerült az a bizonyos szexuális kérdés is amiből kialakult egy kis botrány, illetve a nemek közti kapcsolat. Itt gondolom mindenki ismeri a Fox News kedves szerkesztőit :). Ha nem akkor itt a 2008 as adás.

Visszatérve a jelenben Casey Hudson Liarát hozta fel példának a nemek közti kapcsolatra .

Hasonló cikkek
0 6190

0 2592

1 hozzászólás to this post
  1. A videó egész érdekes. A „szakértő” szokás szerint felkészült :-S … Nem azt mondom hogy játsza ki a játékot, de legalább nézne jobban utána. A szőke, a műsor vezető az megtette. Amúgy teljesen egyet értek a végén elhangzottakkal. Figyeljen oda a szülő. Elég fontos része a gyerek nevelésnek…

%d bloggers like this: