Home Egyéb Mass Effect 3 hírözön

Itt a mai Mass Effect 3 infó adagunk:

Casey Hudson, a Mass Effect sorozat főproducere egy Twitter-bejegyzésben közölte, hogy James Sanders nevét James Vega-ra változtatták. Ebből következtethető, hogy Jimnek semmi köze sincs a Mass Effect regények Kahlee Sanderséhez.

– A második rész kisebb hadseregével ellentétben a Mass Effect 3-ban egy jóval kisebb, de összetartóbb csapatunk lesz, viszont cserébe többet tudhatunk meg róluk és mélyebb viszonyt építhetünk ki velük. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem fogjuk viszontlátni a régi ismerősöket, egyes információk szerint közel mindenki visszatér aki életben maradt, sőt egyesek még egy-egy küldetésre is mellénk csapódnak.

Derek Watts művészeti igazgató elárulta, hogy korábbi társaink kinézetét és mentalitását is befolyásolni fogják az idő és a velük kapcsolatban hozott döntéseink. Például ha az ME 2-ben megneveltük Jacket, akkor egy érettebb karakterként térhet majd vissza – például hajat növeszt majd és rendes ruhákat kezd el hordani; ha pedig nem törődtünk vele, akkor még mélyebbre is csúszhat. Mr. Watts azt is elárulta, hogy ugyanazok tervezik a szereplőket, akik eddig is, szóval nem kell aggódni, hogy esetleg meg sem fogjuk ismerni őket a harmadik részben.

– A Cerberus és a Rejtőző Fickó a Kaszásokkal dolgoznak – különös…

– Nem lesznek új románc-lehetőségek

– Tuningolt biotikus képességek – ezentúl biotikával lekaphatjuk az ellenről a páncélját

– Osztályspecifikus közelharci támadások, már nem csak ütünk egyet: a mérnök lángszórókét használhatja mindenesét, az adeptus letaglózó-bénító biotikus pofont adhat a közelben állóknak

– Kombinált képességek: például a Kábító Lövés Gyújtólőszerel párosítva tűzesőt zúdít az ellenségre

– A játék sztorija az ME 1-ére fog hasonlítani

– A Kaszás húsbábok elszívják a közelükben haldoklók életerejét

Casey Hudson főproducer szerint a győzelmet csak áldozat útján érhetjük el

Hasonló cikkek
0 6191

0 2593

4 Hozzászólások to this post
  1. Na, akkor elvileg mindenkivel találkozunk majd a csapatunkból, akik túlélték az öngyilgyilkos küldetést.

    A Cerberus – Kaszás szövetség eléggé érdekes, kíváncsi vagyok, mi vette rá a Fickót erre…

    A többi meg csak hab a tortán. A játék tökéletes lesz!!

  2. Szerintem azért jön létre a Kaszás – Cerberus szövetség, mert a rejtőző fickó így akarja biztosítani, hogy az emberiség túléli a Kaszások támadását.
    Amúgy már nagyon várom a játékot, remélem, hogy nem lesz több halasztás!

%d bloggers like this: