Home Egyéb Április 28: Mass Effect 3 gameplay adatok?

A computerandvideogames.com március 30-ai cikkében arról beszélnek, hogy nem egész egy hónap múlva, egész pontosan az úr 2011. esztendejének április havában, annak 28. napjától, a BioWare elkezdi reklámozni az év végére ígért Mass Effect 3-at. Egy nemhivatalos angol gamer magazin szerint bepillantást nyerhetünk a Mass Effect 3 PlayStation 3-as jelentősen béta demójába.

Nos, mi mindenesetre reméljük, hogy igaz a hír, és szépen halad a trilógia befejező részének fejlesztése. Addig is, várjunk türelmesen és írjuk alá a petíciót, ha az EA úgy döntene, hogy Közép-Európában nem adja ki a játékot – de mi nem fogjuk hagyni!

Az eredeti cikk elolvasható itt:

http://www.computerandvideogames.com/296012/news/mass-effect-3-ps3-details-coming-april/

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

3 Hozzászólások to this post
  1. Az, hogy nem lesz honosítás, az még nincs megerősítve, de valószínű, azok után, hogy az EA bejelentette, hogy 80 millió alatti lakosú országban nem ad ki honosított változatot, és minthogy a Dragon Age II sem jött ki magyarul. Ezért a petíció a csehekkel és a szlovákokkal összefogva próbáljuk majd kiharcolni az ügyet.

    Egyébként ha tényleg nem adnák ki, akkor talán úgy 3-4 ország kapna Európában honosított verziót: a németek, a britek, a franciák és talán még a spanyolok.

%d bloggers like this: