Home Egyéb Clint Mansell készíti a Mass Effect 3 zenéjét.

Nem Jack Wall és Sam Hullick  fogja készíteni a Mass Effect 3 zenéjét, hanem Clint Mansell.
Jack tökéletes zenét készített az első két részhez. Az első részbe voltak olyan pillanatok amikor a zene és a játékélmény egybeforrt. És olyan hihetetlen élmény volt az hogy volt amikor majdnem elsírtam magam. A második részbe már nem nagyon éreztem így, kivéve egy számot: „Suicide Mission”. Szerintem vagyunk egy páran akik a mai napig meghallgatják ezt a számot hetente legalább egyszer. Mert erre a számra örökre emlékezni fogunk.

Na de Clint Mansell-ről se lehet rosszat mondani. Ő készítette Rekviem egy álomért pompás zenéjét. Amit a mai napig mindenhol lehet hallani. Nos ha egy ilyen ember dolgozik a Mass Effect 3 zenéjén akkor kíváncsi leszek hogy hányszor fogunk érzelmi kitörést kapni a zenétől. 🙂

Update:  Facebook on Sam Hullick közzétett egy bejegyzést melynek lényege az hogy bemutassa azt hogy milyen lett volna az általa komponált zene.  A youtubon fent is van a bemutató szám mely a Shepard’s Return ra hallgat.

Hasonló cikkek
0 6194

0 2597

5 Hozzászólások to this post
  1. Én őszintén mondva, sajnálom, hogy ez történik. Az eddigi Jack Wall által szerzett zenék megadták azt a különleges hangulatot, mind az első, (és szerintem) mind a második részben is. Számomra olyan ez, mintha hirtelen új szinkront kapna az egész csapat Shepard-tól kezdve, egészen a legeslegutolsó mellékszereplőig. Én evvel úgy vagyok, és szerintem más is, hogyha már megszerettük az adott stílusukat, akkor az új biztosan rosszul fog érinteni minket elsőként. Clint Mansell nem rossz zeneszerző, a Requiem for a Dream sem rossz, de például a Suicide Mission számomra sokkal jobbnak hatot. Ráadásul nehéz dolog ez annak is, akinek már egy komlpett stílust kell képviselnie, hiszen a hibákat a rajongók könnyebben észre fogják venni…
    Egyébként aki nem érti, akkor az nézzen meg egy-két Doktor House részt a régi, illetve újabb szinkronnal. Merőben más a hatás.

  2. Én véleményem az hogy Clint Mansell eddig csak filmekhez csinált zenét. (Javítsatok ki ha tévedek) míg ők jó pár játékhoz csináltak zenét Jack Wall pl. A myst és a Jade Empire ért díjat kapott. Igaz Clint nek is sok díja van de az mind filmes zenékért és azért ez a dolog szerintem 2 külön kategória… Nem tudom milyen lesz de ha szar lesz a zene akkor meg Clint feje porba fog hullani.

    De egy álom a rekviemért vagy mi a szösz a címe remélem nem lesz benne!!!

%d bloggers like this: