Home Egyéb Mass Effect hírcsokor

Sziasztok

Kezdjük először azzal a hírrel hogy megjelent múlthéten a Mass Effect 2 PS3 as verzió ami gond nélkül startolt el hazánkban. 576 boltok elbeszélései szerint nem volt fennakadás és elenyésző volt a hibák száma ami örömhír ebben a zűrös világban.

A képregények terén utalva egy korábbi hírre 12 én megjelent a legújabb Mass Effect képregény az Evolution.  A képregény az író elbeszélése szerint elmeséli az Illusive Man történetét de hogy legyen még egy jó hírünk hogy jön a legújabb szám szerint a negyedik Mass Effect regény. Hivatalosan nem jelentették még be ugyan de amazon.com on előrendelhető. Annyit tudni a regényről hogy William C. Dietz keze munkája lesz és valamikor Szeptember 27 én fog megjelenni.

A Cerberus Daily News leközölt egy hírt miszerint egy szövetségi hajó az SSV Budapest (igen Budapest) átlépte a Bahak határt és ezzel a Batáriaiak és a Szövetség között krízis helyzet alakult ki a Szkillai határvidéknél egyik flotta sem hajlandó visszavonulni.  A szövetség szerint a Budapest egy Kalóz csoportot üldözött mely feljogosította őket hogy átlépjék a határt.

A Szkillai Villámháború Shepard egyik háttértörténete ami a Háborús hős kategória említ valószínű hogy új DLC történetéhez van köze?

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

%d bloggers like this: