Home Egyéb Átalakul a Cerberus Network.

Sziasztok

Közel egy év telt el a Mass Effect 2 megjelenése óta.  És úgy néz ki hogy a Cerberus Network szolgáltatása leáll ideiglenesen átalakítás miatt.  De Január 24 én a  Cerberus Daily News megszűnik. De ne szomorkodjatok mivel híresztelések szerint lesz egy utolsó DLC ami a Mass Effect 3 at fogja előkészíteni.

Daily News ról annyit tudni hogy 24 előtt még lesznek frissítések és utána csend.

Továbbá Mass Effect 3 lokalizációs front:

Tavaly Decemberben RPGames -es kollegáknak sikerült egy olyan információhoz hozzá jutni miszerint az Electronic Arts nem akar 20 milliónál kisebb lakosságú országba lokalizálni. Továbbá az egyik Magyar lokalizációért felelős tagjával is sikerült beszélniük akitől ez a hír származik.

A következő rossz hír az hogy a következő DLC se lesz lokalizálva.

Illusive Man van már elképzelése hogy hol fog a szünet alatt dolgozni? - ööö izé

De most felteszem a kérdést és szeretném ha ti is megírnátok a véleményeteket az EA döntéséről.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

2 Hozzászólások to this post
  1. Hmmm… akkor megérteném a döntését az EA-nek, ha valamelyik nagyobb nyelvcsaládhoz tartozna a magyar… mi nem tudjuk megtenni azt, mint a szlávok, hogy a másik nyelvére íródott szöveget simán megértjük (pl a szlovák a csehet és vica versa, vagy pl a horvát és a szerb, meg a germán nyelvek), mert egyszerűen nincs közeli nyelvrokonunk, akinek a nyelvét megértenénk.

    Ha azt mondanák, hogy gyerekek itt csapnivalóak az eladások, mert mindenki agyatlanul warezol, azt teljes mértékben megérteném, és igazat adnék nekik, mert sajnos warezországban a különféle lokalizációk inkább számítanak karitatív tevékenységnek, mint tényleges bevételnek (erősen sarkítva a dolgokat persze). Lehet nem véletlen, hogy az Activision magasról tesz a magyar piacra, hisz általában még a kézikönyveik sincsenek lokalizálva, és a játékaik (pl cod) rendre 10k felett kezdődnek.

    Kíváncsian várom az interjút 🙂

  2. Ez vagy, srácok… ha mondhatom így, veszettül rácsesztünk. De nem baj. Vannak ügyes fordítóink, akik se perc alatt megszerelik a DLC-t, és saját nyelvünkön élvezhetjük Shepard parancsnok kalandjainak folytatását.

%d bloggers like this: