Home Egyéb Mass Effect.hu újra Online

Sziasztok

Bocsi hogy ilyen sokára de ismét működőképesek vagyunk. Hamarosan majd láthatjátok a Budapest Game Show n készült interjúinkat továbbá a költözésnek hála lehetőségünk nyílik arra hogy egyenesen tőlünk jussatok hozzá a különböző Fan Arts és kiegészítő elemekhez. Ha akarjátok hallani a történetét annak hogy az elmúlt fél hónapban mi is történt velünk akkor kattintsatok a hamarosan megjelenő Tovább gombra.

Ha a továbbra kattintottál akkor azt jelenti érdekel mi is történt velünk.

Szóval a Budapest Game Show után megtudtuk azt hogy szerverünket átköltöztetik egy másik tehermentesített szeróra (akkor láthattátok azt hogy karbantartás miatt nézzetek vissza később.) ezt körülbelül 2 hétig játszották míg az oldalunk tényleg elérhetetlen lett és felvettük a kapcsolatot a support al hogy most mi is van. Kaptunk egy mentést a tárhelyünkről azt mondták használjuk ezt de elfelejtették az SQL adatbázist oda adni nekünk.

Itt ugrok egy kicsit mert itt a lényege annak hogyan kerültünk át új tárhelyre.

Egy hete egy TS beszélgetésen elmondtam egyik haveromnak hogy sok bajunk van a jelenlegi tárhelyünkkel.  Ő ajánlott egy szolgáltatót aki sokkal jobb és sokkal segítőkészebb mint az előző (csak user nevén említem nektek OGC*SaSa t aki nagyon sokat segített nekünk abban hogy az oldalunkat újra tudjuk indítani ha találkozunk vele akkor fizetünk neki egy sört) vele fixálva kaptunk egy állandó nem naponta 4 órára lefagyó tárhelyet és sokkal több lehetőséget.  De kicsit eltértem a tárgytól. Szóval múlthéten ment a levél a domain átállítására. Az igazi vicc az volt amikor a héten megtudtuk hogy az SQL adatbázisunkat elfelejtették elküldeni sőt pont tegnap jött a hír hogy a domain nevet is sikeresen átirányították. Szóval a tegnapi indítás sikeresen és viszonylag zökkenő mentesen történt.

Röviden tömören ennyi a történet.

Hasonló cikkek
0 6205

0 2605

%d bloggers like this: